Retete culinare care contin pesmet

Burek cu varza dule
Mod preparare: Varza se taie fidea si se pune la calit. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand este gata, se ia de pe foc.Intr-o tava unsa cu ulei se aranjeaza foile si umplutura astfel: se pun cate doua ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Dovlecei cu branza
Mod preparare: Se rade coaja dovleceilor si se taie pe vertical in doua jumatati. Cu o lingurita sde scoate miezul care nu se arunca, ci se pune in umpluturaIntr-o oala se pune apa si putina sare. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Chiftelute fine
Mod preparare: Aceste chiftelute sunt deosebit de fine datorita faptului ca ceapa si cartofii se dau pe razatoarea mica si se storc de sucul lasat.Apoi se amesteca cu toate ingredientele de mai sus. Compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulada din piept de pui in glazura alba
Mod preparare: Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul, apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Peste pane
Mod preparare: Se spala fileurile si se lasa la scurs.Se face urmatorul amestec: pesmetul se amesteca cu cascavalul, coaja de lamaie, mararul, boiaua, sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Budinca din cartofi cu carne de vita
Mod preparare: Carnea tocata si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de supa de oase. Tocatura se raceste, se amesteca cu paine si se toaca din nou cu masina. Se amesteca cu oua, usturoi, patrunjel verde, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ciuperci pane
Ingrediente: ciuperci, ou, faina alba, pesmet, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita,se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare ,iar dupa aceea se da ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Chiftele din fasole
Mod preparare: Fasolea muiata din ajun se fierbe in apa rece cu sare pana se moaie bine. Se trece prin sita, se amesteca cu chifla muiata si faramitata si cu oul batut. Se intinde aceasta pasta de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Snitel cu branza
Mod preparare: Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mana umeda) mingi din preparatul de mai sus ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 45 m
Rosii umplute cu ciuperci
Mod preparare: Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si aind incepe sa se ingalbeneasca.Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb impreuna inabusit, pana cand se inmoaie bine. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute