- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu oua
Retete culinare care contin ouaMod preparare: Puneti apa la fiert cu putina sare, cand apa fierbe puneti pastele si le fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj (5,8 min!!)In acelasi timp (dupa ce ati pus pastele sa fiarba) puneti intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se topeste margarina. Se amesteca iaurtul, ouale, faina, praful de copt si sarea.Se ia cam 1 dl aluat pentru fiecare clatita, sa se obtina o clatita pe jumatatea dimensiunii unei clatite normale ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Ciupercile se curata, se scot piciorusele, se spala, se sterg bine, se presara sare, piper, cimbru si se aseaza in fiecare ciupercuta cate o bucatica de unt.Se introduc la cuptor 10-15 minute sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata, se taie felii sau sferturi. Ceapa se taie pestisori. Knorr Salad Dressing Mediteranean se dizolva cu putina apa calduta. Ouale se taie rondele.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cureti cartofii, ii tai cubulete si ii fierbi.Separat pui la fiert 2 oua.Cureti ceapa, o tai solzisori, apoi scoti samburii maslinelor.Din cele doua galbenusuri crude faci o maioneza pe care o ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ingrediente:
castraveti,
patlagele necoapte,
ardei grasi,
pepeni,
pastai de fasole,
frunze de visin,
oua,
apa,
sare,
otet,
Mod preparare: Amestecul de legume se poate alcatui dupa plac; de obicei se face din castraveti, patlagele necoapte, ardei grasi lungi si pepeni mici verzi. Daca se adauga pastai de fasole, acestea trebuie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se fierbe fideaua in lapte, se adauga branza de vaci, stafidele, mierea, zaharul vanilinat, un ou, coaja de lamaie (dupa ce se ia fideaua de pe foc si se lasa putin la racit).Se toarna compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Carnea se toaca.Intr-o cratita se caleste ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a calit se adauga si carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea devenind din rosiatica albicioasa.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
unt,
ciocolata neagra,
zahar brun,
zahar alb,
oua,
faina,
fructe,
alune,
ciocolata alba,
praf de copt,
brandy,
cappuccino,
ness,
esenta de vanilie,
colorant alimentar portocaliu,
Mod preparare: Se topeste, la foc mic, ciocolata neagra si untul. Se adauga apoi zaharul, pana se topeste si acesta. Separat se bat ouale cu 2 linguri faina, care se incorporeaza mai apoi in compozitie. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
stiuca,
macrou,
ceapa verde,
usturoi verde,
marar,
patrunjel,
sare,
piper,
ulei masline,
oua,
condimente,
faina,
ulei,
Mod preparare: Pestele se curata, se spala si se pune 15 minute la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa putin la racit, se curata pe cat posibil de oase si se da prin masina de tocat de 2 ori.Ceapa si usturoiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
|
Intra in cont
|