- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu oua
Retete culinare care contin ouaMod preparare: Eu am folosit vinete ce am pus pe iarna din congelator, aproximativ 2 vinete copate.Le-am lasat sa se dezghete si sa se scurga de apa, apoi le-am preparat.Vinetele le-am facut cu blendarul pana au ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Din aceasta cantitate de faina si galbenusuri se prepara coca la fel ca cea pentru coltunasi. Se cerne faina pe o planseta, se adauga oul si putina apa si se amesteca cu varful unui cutit pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se bat ouale crude cu telul.Se adauga, cascavalul ras, parizerul taiat cuburi,faina, smantana, ouala, piperul si sarea si se amesteca bine. Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina dupa care ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
fursecuri cu unt,
fursecuri cu cacao,
unt,
fulgi de cocos,
oua,
scortisoara,
nucsoara,
gelatina,
zahar,
zahar vanilat,
lamaie,
branza de vaci,
frisca,
kiwi,
Mod preparare: Se unge cu grasime o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri, fulgi de cocos, scortisoara si nucsoara. Compozitia se asaza in ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se stoarce intr-o panza 1/2 kg. de zmeura.Se lasa sa se limpezeasca cu 1/4 l de vin alb. Se freaca 4 galbenusuri cu 200 gr. zahar.Se amesteca cu incetul cu zeama de fructe si se bate cu telul la ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful de copt, apoi, rand pe rand,in portii mici, faina si laptele. Intr-o tava mare unsa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se alege si se spala bine stevia. Separat, se caleste in ulei tot zarzavatul taiat marunt, apoi se pune un litru de apa si se lasa sa fiarba. Cand zarzavaturile sunt pe jumatate fierte, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Untul moale temperatura camerei il batem impreuna cu zaharul pana devine o crema spumoasa, adaugam albusurile, unul cate unul si faina amestecata cu cacao.Jumatate din compozitia obtinuta o turnam ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
oua,
smantana,
coniac,
esenta de vanilie,
sare,
zahar vanilat,
susan,
ulei,
Mod preparare: Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul smantana si coniacul zaharul vanilat si putina sare.Se toarna din faina mereu pana se face un aluat nu trebuie sa fie lipicios.Se taie alautul in doua parti ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierb castanele in lapte pana sunt moi, apoi se scot si se piseaza sau se trec prin sita. Laptele sa pastreaza.Se bate zaharul cu untul si se adauga galbanusul, piureul de castane, migdalele s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
|
Intra in cont
|