- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu oua
Retete culinare care contin ouaMod preparare: Untul se lasa sa se inmoaie, se pune intr-o punga curata, se modeleaza in forma de dreptunghi cu grosimea de un deget si se da la frigider. Din faina, drojdie, lapte, sare si zahar se modeleaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
foi de placinta,
oua,
iaurt,
zahar,
stafide,
gris,
esenta de rom,
ulei,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga apoi iaurtul, grisul, stafidele si aromele si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
oua,
faina,
zahar,
zahar vanilat,
nuci,
unt,
zahar pudra,
cacao,
zeama de lamaie,
mirodenii,
Mod preparare: Compozitie cornete: Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza niste mici bule si se da la rece minim 2 ore.Pe o tava unsa cu grasime se pun cu lingurita cate 4-6 bilute si se baga la cuptor ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se amesteca intr-un castron faina, zaharul, sarea, laptele si coaja de lamaie pina se omogenizeaza. Se adauga albusurile batute spuma, cu care se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se fierbe in clocote laptele cu 6 linguri zahar si coaja de lamaie, se adauga grisul in ploaie, amestecand tot timpul cu telul. Cand grisul s-a umflat se lasa sa se raceasca si se adauga untul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala bine cartofii si se fierb cu coaja. Cand sunt fierti, se curata si se taie felii nu prea groase. Intr-o tava smaltuita sau intr-o cratita se aseaza un rand de cartofi, se presara ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
branza,
costita,
faina,
rosii,
frunze de patrunjel,
ulei,
sare,
piper,
concentrat de ciuperci,
Mod preparare: In 2 castronele spargeti ouale. Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 2 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).Intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
vinete,
dovlecel,
cartofi,
ceape,
ceapa verde,
sare,
carne tocata,
oua,
marar,
pasta de tomate,
suc de rosii,
usturoi,
piper,
ienibahar,
cimbru,
Mod preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar, cimbru dupa gust si se caleste cateva minute.Cand s-a racorit se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia si o lingura de pasta ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
rata,
unt,
jambon,
sare,
piper,
mere,
usturoi,
cimbru,
patrunjel,
miez de paine,
oua,
inima de rata,
ficat de rata,
Mod preparare: Se curata rata de fulgi si intestine. Se curata merele si se toaca, apoi se toaca ceapa, usturoiul, jambonul, ficatul si inima. Se amesteca cu restul ingredientelor pentru umplutura.Se umple ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fierb in apa cu sare si se scurg. Branza de vaci, data prin sita, se amesteca cu galbenusul d ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|