- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu orez
Retete culinare care contin orez
Ingrediente:
usturoi,
ceapa,
ardei grasi galbeni,
orez,
sare,
ulei,
rosii,
telemea de oaie,
ierburi aromate,
codite de ceapa,
masline verzi,
Mod preparare: Usturoiul si ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii grasi se spala, se curata de nervuri si seminte si se taie bucatele. Se pune orezul la fiert si intre timp se incinge uleiul intr-o tigaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
varza acra,
carne de porc,
ceafa,
orez,
ceapa,
piper,
ienibahar,
suc de rosii,
foaie de dafin,
cimbru,
marar,
Mod preparare: Pentru sarmale este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac numai din varful frunzelor foarte subtiri, fara nervuri groase. Varza prea acra sau prea sarata se spala in 2-3 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se pune untul si ceapa taiata marunt.Se calesc, apoi se pun stafidele si orezul, apoi se stinge cu zeama de carne.Se fierbe 20-25 minute.Se pune curry, piper, delikat si migdale, se serveste.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se pun intr-un borcan de 10 l. zaharul, lamaile taiate in spirale si stoarse, sarea de lamaie, dulceata (facultativ), florile de soc, boabele de orez si apa.Se amesteca bine pana se topeste zaharul. ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
orez,
carnacior,
ardei gras,
masline,
mozarella,
oua fierte,
sare,
ulei de masline,
piper,
Mod preparare: Se pune la fiert orezul in apa clocotita cu sare.Se lasa la fiet, se scurge si se trece prin jet de apa rece.Restul ingredientelor se taie cubulete, feliute si se amesteca cu orezul rece.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
varza,
carne de vitel,
orez,
cepe,
morcovi,
telina,
marar,
cimbru,
piper,
boia,
ulei,
pasta de rosii,
condimente,
vegeta,
apa,
sare,
Mod preparare: Intr-o cratita se pune ceapa, morcovul, telina toate curatate, spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea mica.Se pune putin ulei si se rumenesc putin apoi se adauga carnea tocata, condimentele ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Vanata si dovleacul se curata de coaja, se taie felii, se presara cu sare si se lasa circa 15 minute ca sa se inmoaie. Ceapa se taie marunt, se pune la calit, se adauga 1 lingura bulion, morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ardei,
rosii,
patrunjel,
frunza de telina,
faina,
untdelemn,
carne de porc,
orez,
sare,
piper,
smantana,
zeama de lamaie,
otet,
ceapa,
marar,
suc de rosii,
boia,
Mod preparare: Ardeii se curata de seminte, se spala, se scurg de apa. Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu o ceapa mica, taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn. La ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ceapa taiata marunt se inabusa bine in grasime. Se adauga orezul, rosii sau bulion si verdeata si se mai inabusesc putin. Se aleg foile de varza, daca este dulce, se oparesc, se taie fin si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
orez,
frunzulite de busuioc,
patrunjel verde tocat,
otet alb,
ulei,
sare,
piper,
ceapa,
usturoi,
rosii,
ardei gras verde,
ardei gras rosu,
castraveti,
Mod preparare: Se fierbe orezul (conform indicatiilor de pe punga) si se lasa sa se raceasca. Se prepara sosul, amestecand verdeata cu otet, ulei, sare si piper. Se taie ceapa marunt, se preseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|