- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu orez
Retete culinare care contin orezMod preparare: Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjelul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea mica. Se formeaza bulete de marimea unei prune, care se dau prin faina si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei pina se inmoaie. Se adauga orezul ales si spalat, morcovul ras pe razatoarea de zarzavat si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga bulionul, 2 linguri de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
ciuperci,
orez,
ceape,
morcovi,
rosii in bulion,
marar,
patrunjel,
delikat de legume,
piper,
sare,
Mod preparare: Se toaca ciupercile marunt.Morcovul se da prin razatoarea mica.Ceapa se toaca marunt.Orezul se spala si se lasa in apa la inmuiat.Intr-o tigaie turnam 100 ml ulei, punem ceapa tocata, morcovul ras la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 10 minute
Mod preparare: Se spala, se pune la fiert orezul cu laptele.Ouale se bat ca pentu blat.Se caramlizeza zaharul intr-un vas(100g), se adauga orezul racit si amestecat cu ouale, coja de lamaie.Se da la cuptor 40 de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios.Formati bile ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se fierbe carmea de miel in apa multa deoarece vom pastra supa.Carnea se firbe pana se dezoseaza cu usurinta.In supa ramasa se adauga iaurtul si se omogenizeaza bine.Separat se fierbe orezul, de ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
orez,
unt,
mix de legume chinezesti,
ceapa,
dovleac,
sos de soia,
pimento cilli sauce,
vegeta,
sare,
patrunjel,
busuioc,
cimbru,
susan,
chimen,
lamaie,
Mod preparare: Orezul se spala bine (in cel putin 3 ape) si se prajeste in unt pana capata o culoare galbuie. Se adauga sos de soia si apa fiarta in prealabil cu vegeta. Se prajeste ceapa taiata marunt cu ...
Complexitate: Medie
Durata: 40 minute
Mod preparare: Rosiile se dau prin separator. Ceapa se caleste in ulei si cand devine sticloasa se pune tarhonul, mararul tocat si orezul. Dupa 2-3 minute se pune sucul de rosii si cand a fiert bine ...
Complexitate: Medie
Durata: 25 minute
Ingrediente:
medalion de rechin,
orez,
cascaval ras,
unt,
dovleac,
rosii,
foi de varza,
ceapa rosie,
vin alb,
sare,
piper roz,
boia dulce,
tarhon,
menta,
Mod preparare: Pregatim bucatile de rechin, pe care le asezam in tava, il asezonam cu rosii taiate, frunze de salata si bastonase de dovleac, peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 ...
Complexitate: Medie
Durata: 50 minute
Mod preparare: Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe cutie,in apa sarata(eu nu-l fierb mai mult de 15 minute), se scurge bine de apa si se caleste in unt topit, iar spre sfarsit se adauga parmezan ras.Separat ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|