Retete culinare care contin morcovi

Parjoale din carne de porc
Mod preparare: Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec.Caliti in 3-4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras pana ce se inmoaie putin. Adaugat ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Salata de ridichi si castraveti
Mod preparare: Puneti morcovii,ridichile si ceapa verde intr-un bol mare.Separat pentru sos amestecati sucul de lamaie cu uleiul de masline si sarea.Adaugati acest sos peste legume, amestecati, adaugati patrunjelul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ciorba taraneasca
Mod preparare: Se taie 1 kg. de carne de vaca in bucati potrivite si se pun la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba se spumeste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga o ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Salata de iarna
Ingrediente: telina, morcovi, pastarnac, mere, maioneza,
Mod preparare: Se spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu maioneza, se pun pe platou.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Sarmale cu carne
Mod preparare: Intr-o cratita se pune ceapa, morcovul, telina toate curatate, spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea mica.Se pune putin ulei si se rumenesc putin apoi se adauga carnea tocata, condimentele ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Pui umplut cu garnitura de legume
Mod preparare: Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Pui la cuptor cu fasole verde
Mod preparare: Curatati morcovul si cepele. Puneti la calit in ulei ceapa tocata marunt, morcovul feliat si ardeiul gras taiat bucati mici. Lasati 3-4 minute la foc mic. Intre timp spalati puiul si taiati- ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Friptura de pulpe de pui
Ingrediente: pulpe de pui, cartofi, praz, morcovi, sare, piper,
Mod preparare: Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi. In tava punem pulpele de pui, cartofii , morcovii si prazul. Punem sare si piper si da ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ghiveci de legume cu piept de pui
Mod preparare: Vanata si dovleacul se curata de coaja, se taie felii, se presara cu sare si se lasa circa 15 minute ca sa se inmoaie. Ceapa se taie marunt, se pune la calit, se adauga 1 lingura bulion, morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Rata pe varza
Mod preparare: Rata se curata de tepi, alte resturi ramase de la ciupelit. Se scot pulpele intregi, aripile intregi si pieptul in jumatati, cu tot cu piele (se dezoseaza direct). Pulpele si pieptul se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore