- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu morcovi
Retete culinare care contin morcoviMod preparare: Se spala puiul, se face bucati si se pune la fiert, separat se caleste zarzavatul in putin ulei, se pune apa si se lasa la fiert. Cand puiul este gata se adauga peste zarzavat, se adauga otelul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cotlet,
ulei masline,
piper,
oregano,
boia dulce,
cimbru,
cartofi,
porumb,
morcovi,
lamaie,
patrunjel,
unt,
sare,
Mod preparare: Muschiul de porc se transeaza, cate 3 transe la o portie.Se bate un pic cu ciocanul de snitele, se marineaza cu ulei masline, boia, oregano, sare, cimbru si piper si se prajeste in tigaie pe o parte s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
carne de pui,
pulpe,
smantana,
ou,
ceapa,
telina,
ardei gras,
morcovi,
pastarnac,
frunze de patrunjel,
vegeta,
Mod preparare: Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta, legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt calite se adauga la fiert alaturi de pui.Dupa ce sa fiert carnea se adauga galbenusul de ou si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun coastele taiate la foc in apa cu sare.Se lasa sa dea un clocot pana cand se fierbe carnea de pe coasteSe curata morcovii si ceapa si se toaca marunt. Se curata si spala cartofii si apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
apa,
bors,
fasole verde,
morcovi,
cepe,
patrunjel,
rosii,
dovlecel,
ardei gras,
ulei,
sare,
verdeata,
Mod preparare: Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt.Se pune si fasolea taiata bucati.Se lasa sa dea cateva clocote.Se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pasat,
varza murata,
cepe,
morcovi,
telina,
piper,
boia iute,
cimbru,
bulion,
ulei,
sare,
Mod preparare: Se spala capatanele de varza murata intr-o apa. Se taie cotoarele si se pregatesc frunzele de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt. Zeama de varza se pastreaza pentru a se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
carne tocata,
ou,
faina,
delikat,
morcovi,
telina,
patrunjel,
ardei,
gogosar,
varza murata,
ceapa,
rosii,
frunze patrunjel,
marar,
apa,
Mod preparare: Se calesc in ulei morcovii, patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
limba,
morcovi,
patrunjel,
telina,
ceapa,
suc de rosii,
lamaie,
masline,
foaie de dafin,
faina,
untdelemn,
piper,
cimbru,
zahar,
Mod preparare: Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasandu-le sa fiarba, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Mod preparare: Se curata morcovii, se spala, se taie ca taiteii sau cuburi mici si se pun la fiert cu untul, sarea, zaharul si 2-3 linguri de apa. Se lasa sa fiarba acoperit, inabusit, la foc mic, adaugand ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
coasta afumata de porc,
morcovi,
telina,
cartofi,
radacini de pastarnac,
adei grasi,
patrunjel verde,
ardei rosu,
rosi,
bors,
ou,
rosii,
tarhon,
sare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Curatam legumele, le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape, o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|