Retete culinare care contin morcovi

Salata cu piept de pui si porumb
Mod preparare: Carnea de pui se fierbe si se taie feliute, apoi se amesteca intr-un castron cu porumbul, morcovul ras (pe razatoarea mare), castravetii murati taiati felii subtiri si cascavalul (ras sau taiat felii) ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)
Mod preparare: Carnea de pui se taie cubulete, se pune intr-un castron, iar peste ea se adauga sosul pentru marinada format din ingredientele mentionate. Lasam totul la marinat in frigider pentru 30 de minute ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ciorba de stevie cu smantana
Mod preparare: Se alege si se spala bine stevia. Separat, se caleste in ulei tot zarzavatul taiat marunt, apoi se pune un litru de apa si se lasa sa fiarba. Cand zarzavaturile sunt pe jumatate fierte, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ciorba de oua cu zer
Mod preparare: Se curata morcovii si un patrunjelul si se taie cubulete. La fel procedam cu o rosie, 1/2 ardei gras si o ceapa. Le calim intr-un pic de ulei si adaugam 1 l apa si o lingura de vegeta.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Rulada aperitiv si oameni de zapada
Mod preparare: Pentru rulada aperitiv:Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza, faina si un praf de sare. Se mixeaza 3-4 minute apoi se pune compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor
Mod preparare: Cartofii se curata si se taie rondele.Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei.Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele d ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 m
Chiftelute cu susan
Mod preparare: Ceapa se toaca marunt si se rumeneste impreuna cu morcovul ras. Se adauga in carnea tocata, apoi se condimenteaza si se leaga compozitia cu pesmet. Se adauga apoi si verdeata tocata fin.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Supa crema de dovleac
Mod preparare: Se fierb legumele in apa cu sare. Se strecoara si se paseaza. Apoi se amesteca cu smantana, ou batut si condimente. Se mai da supa intr-un clocot si se serveste cu crutoane de paine ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Zacusca de peste
Ingrediente: peste, ceapa, morcovi, ulei, gogosar, bulion, piper, zahar, sare,
Mod preparare: Aceasta reteta am descoperit-o la Manastirea Varatec cu vreo 15 ani in urma ... Este una dintre retetele cu care ne incanta maicutele noastre ori de cate ori se iveste ocazia... Ne place tare mult si ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ciorba taranesca cu carne de porc
Mod preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina ,pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte. Se adauga orezul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m