- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu morcovi
Retete culinare care contin morcovi
Ingrediente:
pastai,
morcovi,
ceapa,
boia dulce,
ulei,
usturoi,
cimbru,
piper macinat,
sare,
otet de mere cu miere,
amidon alimentar,
patrunjel verde,
pulpa de porc,
Mod preparare: Incepem cu carnita, pe care o spalam, o taiem cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Curatam, spalam si taiem sau rupem pastaile bucatele, curatam si spalam ceapa si morcovii.Intro cratita ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
hering,
apa,
otet,
ulei,
cepe,
morcovi,
foi de dafin,
sare,
boabe de piper,
boabe de mustar,
boabe de enibahar,
Mod preparare: Se curata heringul (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece si se pune la congelat. Pregatirea heringului pentru marinare se face inainte de dezghetarea lui completa, pentru ca se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de iepure,
morcovi,
ceapa,
cimbru,
radacina de telina,
sange de iepure,
ulei,
otet,
sare,
vin rosu,
tarhon,
patrunjel verde,
Mod preparare: Bucatile de carne se fierb in 4 l de apa cu sare, indepartandu-se spuma. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, telina, ceapa si se continua fierberea. Cand e aproape gata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pept de pui,
cartofi,
morcovi,
telina,
rosii,
ceapa,
usturoi,
vin alb,
cascaval,
ciuperci,
fire de marar,
ketchup,
loboda,
ou,
ulei de masline,
ulei,
condimente,
fire de patrunjel,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Ingrediente:
peste,
ou,
ceapa,
orez,
patrunjel,
pasta de tomate,
piper,
faina,
zarzavat,
morcovi,
cepe,
radacina pastarnac,
telina,
cartofi,
ardei grasi,
rosii,
bors,
leustean,
sare,
Mod preparare: Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin fain ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 m
Mod preparare: Se curata ceapa si morcovul, se toaca marunt, se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,s e mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de vita,
morcovi,
radacini de patrunjel,
telina,
cepe,
fidea,
suc de rosii,
patrunjel verde,
cimbru,
ou,
bors,
radacini de hrean,
smantana,
Mod preparare: Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
praz,
fire ceapa,
usturoi,
morcovi,
frunze patrunjel,
ghimbir,
amidon,
smantana,
cascaval,
zeama de lamaie,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
pui,
morcovi,
usturoi,
ceapa rosie,
margarina,
ulei de masline,
rosii,
patrunjel,
sare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Luam puiul si il spalam bine bine..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica, punem oala pe foc si uitam de ea pana se fierbe puiul.Intr-o alta olicica, punem rosiile la oparit pentru ca urmeaza sa le ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
pui,
ceapa,
frunze de dafin,
morcovi,
usturoi,
faina,
ulei,
lapte,
supa,
piper negru,
curry,
sare,
ciuperci,
Mod preparare: Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua, foile de dafin si morcovul, nu uitand de pus sare.Se lasa la foc iute pana da in clocot. Se spumuieste si se da la foc mic cca. o ora, dup ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
|
Intra in cont
|