Retete culinare care contin morcovi

Pui cu alune si garnitura de orez
Mod preparare: Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute pana isi schimba culoarea, insa nu se rumeneste. Se condimenteaza cu sare si piper si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Varza dulce cu carnati proaspeti
Mod preparare: Varza dulce se toaca mai mare.Se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in 50 ml ulei, morcovii feliati ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Salata de cruditati  cu maioneza
Mod preparare: Se rad pe razatoare toate zarzavaturile si merele.Se pune sare si se lasa sa stea 1/2 ora. Cartofii calzi se taie in cuburi mici.Se pune sare si se amesteca cu putin ulei. Dupa 10-15 minute ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ghiveci bulgaresc
Mod preparare: Se taie carnea in felii mari, dupa care se rumeneste in ulei. Adauga ceapa taiata pestisori, morcovii in bucati mari si ardeii, fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie, se pun si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
MUSCHI DE VITA FIERT DAR FRIPT
Mod preparare: Carnea se unge cu sare (cca1/2 lingurita), piper si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele, curatate ,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ghiveci cu carne
Mod preparare: Carnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa.Se da la cuptor.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Varza dulce cu piept de porc
Mod preparare: Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in ulei, morcovii feliati si varz ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Varza cu costita afumata
Mod preparare: Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se da deoparte.Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10-15 minute cat se incalzeste apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa de pui cu paste
Mod preparare: Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii).Morcovul se curata, se spala, se taie in doua sau trei, dupa care se taie fasii subtiri.Prazul curata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Friptura de porc
Mod preparare: Se sareaza si se pipereaza bucata de carne.Se pune la fiert la foc potrivit, cu ceapa, morcovii taiati, cimbru, foi de dafin, unt, 2 pahare mari cu apa si osul cu maduva. Se lasa sa fiarba pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore