Retete culinare care contin morcovi

Suc de morcovi
Ingrediente: morcovi,
Mod preparare: Se dau prin storcator.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Chiftelute din legume Karina
Mod preparare: Orezul se pune la fiert in apa cu vegeta.Dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca.Legumele curatate se dau pe razatoarea mica, se adauga mararul si patrunjelul verde tocat, se storc bine de tot ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pulpa de caprioara la tava
Mod preparare: Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune la tava carnea a stat cateva ore in marinata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Friptura la cuptor
Mod preparare: Se ia carnea si se taie felii de 2 cm. grosime.Se condimenteaza cu piper, sare, vegeta. Se aseaza intr-o tava unsa bine cu unsoare de porc. Se aseaza ceapa si morcovul taiate rondele, la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulata de curcan umpluta cu legume
Mod preparare: Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca cu oua, smantana lichida, putin vin alb, sare, piper, oregano si usturoi pudra,rezultand o farsa ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ciorba radauteana
Mod preparare: Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.Se scoate pieptul din oala in care a ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa de limba de vita
Mod preparare: Se spala bine limba, se freaca cu sare, se clateste din nou si se pune la fiert cu 5 l apa si zarzavatul curatat. Cand este fiarta, se scoate limba si se curata firbinte de pielita. In supa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Salata de cruditati cu hrean
Mod preparare: Morcovii, telina si hreanul se dau pe razatoarea mica, marul pe razatoarea mare. Se presara legumele cu sare si se lasa 10 min., timp in care se prepara maioneza. Se scurg legumele foarte ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Piftie de porc
Mod preparare: Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se parlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satarul. Se asaza intr-o oala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ciorba de salata verde
Mod preparare: Morcovul, patrunjelul, ceapa si usturoiul se taie fin si se pun la fiert cu apa 1/2 ora; se strecoara, aruncandu-se zarzavatul. \Intre timp se freaca galbenusurile cu faina, smantana, sarea si otetul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora