Retete culinare care contin morcovi

Pui la punga cu cartofi
Ingrediente: pui, cartofi, morcovi, usturoi, punga magica,
Mod preparare: Puiul curatat su uscat se presara cu condimentul knorr si se introduce in punga magina. In interiorul puiului se introduc cateii de usturoi, iar pe langa pui cartofii si morcovul taiati felii. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ciorba de dovlecei
Mod preparare: Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita, morcovul pate fi dat pe razatoare sau taiat cubulete, se pun la fiert int-un vas (aproximativ 1-1/2l apa) ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mancare de pastai cu aripioare de pui
Mod preparare: Pastaile se spala si se rup in doua, aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie, ceapa , morcovul si mararul se toaca marunt.Se pune uleiul intr-o cratita in care adaugam ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Sufleu de morcovi cu dovlecel
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 200?C.Se ung cu putin ulei vase mici termorezistente a cate 300ml, sau unul mai mare.Se fierb morcovii in apa 30 minute, sau pana cand se inmoaie.Se zdrobesc cu furculita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Sos Ragu
Mod preparare: Se calesc legumele (tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute. S ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Salata arici
Mod preparare: Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ciorba de Paste
Mod preparare: Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.Se scurg de apa si se pun la calit in ule ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ciorba de burta diferita
Mod preparare: Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele. Se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Varza dulce cu kaiser
Ingrediente: varza, kaiser, rosii, morcovi, ulei, sare, piper, cimbru,
Mod preparare: Varza curatata si tocata marunt, se caleste in uleiul incins impreuna cu kaiserul taiat cuburi si morcovul dat prin razatoarea mica.Peste ele, se toarma rosiile oparite in prealabil, curatate de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata de sfecla rosie si mar
Mod preparare: Se curata sfecla rosie si se taie cubuleteSe adauga merele curatate si taiate felii subtiriMorcovul se curata si se rade pe razatoarea mare peste acestea.Se adauga ceapa taiata in felii, branza ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute