Retete culinare care contin morcovi

Friptura de carne de pui  la tava cu legume
Mod preparare: Puii se ung cu ulei.Se presara piper si se aseaza intr-o tava.Se adauga ceapa, morcovi, usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Curcan Bolognese
Mod preparare: Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le dam pe razatoarea fina.Intr-o tigaie incalzim 2 linguri de ulei cu 4 linguri de apa. Adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ciorba cu carne de pui si rosii
Mod preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare.Apoi se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga rosiile si orezul, leusteanul verde si patrunjel.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Rosii umplute cu orez
Ingrediente: rosii, cepe, morcovi, ulei, verdeata, sare, apa,
Mod preparare: Se taie la rosii un capacel in partea de sus.Se scoate miesul cu semintele.Se sareaza si se aseaza cu gura in jos sa se scurga.In acest timp, ceapa taiata marunt se prajeste in ulei, impreuna cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa crema de naut
Mod preparare: Nautul se lasa la inmuiat cca.24 de h. Se curata de pielite. Apoi se pune la fiert in oala de supa, cu apa si sare. Cand e aproape fiert se adauga legumele taiate cubulete. Dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
SALATA DE CIUPERCI
Mod preparare: Cartofii fierti, curatati de coaja se taie marunt si se pun intrun castron. Adaugam castraveciorii taiati cubulete, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, ciupercile spalate taiate marunt, ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Supa de linte
Mod preparare: Lintea se spala in cateva ape si se lasa la muiat de cu seara. Se schimba apa si se pune la fiert. Ca sa nu dea in foc, se pune putin ulei in apa. Cand a fiert lintea se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta
Mod preparare: Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui.Se dau in fiert pana se aduna spuma, apoi se adauga morcovul taiat bucati maricele si cepele taiate in 4.Se mai adauga si cubul Maggi si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ciorba de berbec
Mod preparare: Se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari, dupa care se aseaza impreuna cu apa intr-o oala, la foc potrivit. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Bors de cartofi
Mod preparare: Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora