Retete culinare care contin morcovi

Ciorba de aripioare
Mod preparare: Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.Cand acestea incep sa fiarba se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ciorba de varza
Mod preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la foc impreuna cu afumatura spalata bine. Pana ce acestea dau in clocot, se taie varza fideluta si se freaca cu putina sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
CIORBA CU BULION SI GALUSTE
Mod preparare: Punem la fiert intro oala 3 l apa. Cand incepe sa fiarba, adaugam ceapa taiata marunt, apoi restul zarzavatului si cateva frunze intregi de patrunjel, pe care le scoatem dupa ce si-au dezvoltat ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Legume a la grecque
Mod preparare: Se curata legumele, se spala si se taie in felul urmator: morcovii, ridichile si dovleceii in doua, pe lung, prazul bucati mai mari, iar conopida se rupe buchetele.Se lasa sa fiarba inclusiv mazarea i ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Supa de pui cu gulii si lamaie
Mod preparare: Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri.Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet 5 minute in zeama de carne, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Rulouri de carne de vitel
Mod preparare: Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ciorba taraneasca din legume
Mod preparare: Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul, ceapa, ardei grasi, cartofii si varza inabusite in ulei.Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pilaf de orez cu legume
Mod preparare: Curatati puneti la fiert intr-un litru de apa morcovul, dovlecelul, ceapa si concentratul de pui/legume. Lasati sa fiarba la foc mic, cu capac, 20 de minute.Intre timp puneti la calit intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ciorba bistriteana
Mod preparare: Se pune la fiert carne in apa cu sare. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Morcovii se calesc in putin ulei.Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adaug ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora