- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu morcov
Retete culinare care contin morcov
Ingrediente:
cartofi,
sare,
praz,
unt,
codite de ceapa,
piper,
mar,
morcov,
smantana,
hrean,
zeama de lamaie,
zahar,
scrumbie,
Mod preparare: Se curata cartofii.Se taie bucatele si se fierb circa 10 minute in apa cu sare. Prazul curatat se taie rondele si se prajeste 5 minute in unt, impreuna cu cartofii scursi. Se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ceafa,
slanina,
morcov,
ceapa verde,
unt,
faina,
coniac,
vin rosu,
usturoi,
verdeturi,
foi de dafin,
oregano,
cimbru,
boabe de piper,
boia iute,
sare,
piper macinat,
Mod preparare: O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se curata pestele, se spala bine, se taie bucati de aproximativ 5 cm.Se pudreaza cu sare si se aseaza intr-un castron mare. Se curata ceapa si morcovii, se taie felii subtiri si se asaza peste ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
somon,
sare,
cartofi,
morcov,
ghimbir,
ardei iute,
ou,
miere,
condimente in amestec,
ulei de masline,
ulei,
piper,
lamaie,
unt,
Mod preparare: Somonul se sareaza, pipereaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa deoparte.Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se paseaza. Morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
costita,
sfecla rosie,
ceapa,
morcov,
telina,
radacina patrunjel,
cartofi,
bors,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Cureti sfecla, o tai bucati si o pui la fiert in bors. Separat pui la fiert costita afumata taiata bucati. Cureti intre timp ceapa, morcovul, telina, patrunjelul si cartofii. Tai ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Bucatile de limba se spala foarte bine, se pun la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa, jumatate morcov, cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Ingrediente:
apa,
bors,
fasole boabe,
ceapa,
morcov,
radacina patrunjel,
faina,
ulei,
patrunjel,
marar,
leustean,
sare,
Mod preparare: Se alege, se spala si se inmoaie fasolea din ajun in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert cu apa calduta. Se repeta operatia ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Toate ingredientele se spala si se dau pe razatoare, mare sau mica (eu prefer mare) si se amesteca impreuna cu maioneza si zeama de lamaie. Se condimenteaza cu sare si piper. Se orneaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
mere,
morcov,
ridiche neagra,
radacina patrunjel,
maioneza de mustar,
telina,
lamaie,
varza,
rosii,
verdeata,
sare,
Mod preparare: Se rad merele si legumele pe razatoare, se sareaza, se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa sa se macereze 1 ora.Varza se taie fideluta, se sareaza si se stoarce. Se amesteca toata ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
oase,
carne tocata de vita,
cepe,
morcov,
patrunjel,
pastarnac,
concentrat de legume,
bors,
leustean,
ou,
orez,
ulei,
smantana,
sare,
piper,
zahar,
Mod preparare: Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se adauga legume si zarzavaturile, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
|
Intra in cont
|