Retete culinare care contin mazare

Supa de pui cu gulii si lamaie
Mod preparare: Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri.Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet 5 minute in zeama de carne, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ghiveci cu carne de vaca
Mod preparare: Se taie carnea in bucati potrivit de mari.Se prajeste in untura pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1 ora, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ciorba taraneasca din legume
Mod preparare: Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul, ceapa, ardei grasi, cartofii si varza inabusite in ulei.Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata de boeuf
Mod preparare: Se fierb morcovii, cartofii, carnea de vaca.Se taie totul marunt si se pun intr-un castron.Se adauga sare, piper, mazarea, 1 lingura de mustar, 2-3 linguri de maioneza.Se amesteca, se aseaza pe platou ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mazare cu ciuperci
Ingrediente: mazare, ciuperci, ceape, bulion, mar, delikat, sare, piper, ulei,
Mod preparare: Intr-o cratita se caleste ceapa si ciupercile taiate rondele cu putin ulei impreuna cu condimentele. Dupa ce se calesc putin se adauga mazarea, peste care se adauga apa si se lasa la fiert la ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Tacos
Mod preparare: Se pune carne tocata in tigaie se caleste pana devine de culaore gri. Se toarna berea si se lasa sa se caleasca cu berea si ceapa circa 15 min amestecand din cand in cand. Dupa ce se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Salata boeuf cu oua fierte
Mod preparare: Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.Se face o maioneza din un galbenus fiert + un galbenus crud + una lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mazare cu carne
Mod preparare: Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in jumatate din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se inabusa in uleiul ramas cu putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata rusa cu ton si rulada cu sunca
Mod preparare: Se pun la fiert cartofii, morcovii si ouale intr-o oala cu apa si sare.Dupa 10 min se scot ouale si lasam cartofii si morcovii sa fiarba in continuare.Intre timp, scurgem bine tonul de ulei, taiem ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mazare cu carne de vaca
Mod preparare: Se taie carnea bucati potrivite.Se prajeste in untura, apoi se pune ceapa tocata.Se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina, se amesteca ca sa nu se prajeasca prea tare si se stinge cu un ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore