- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu mazare
Retete culinare care contin mazare
Ingrediente:
gulii,
morcovi,
piept de pui,
melcisori,
zeama concentrata,
mazare,
lamaie,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt. Fileurile de pui spalate si zvantate se taie felii subtiri.Guliile, morcovii, melcisorii si mazarea se fierb incet 5 minute in zeama de carne, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
carne grasa,
untura,
patrunjel,
morcov,
ardei grasi,
vinte,
dovlecel,
bame,
fasole verde,
fasole,
mazare,
conopida,
ceapa,
cartofi,
telina,
rosii,
usturoi,
sare,
Mod preparare: Se taie carnea in bucati potrivit de mari.Se prajeste in untura pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1 ora, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
supa de oase,
ardei iute,
ceapa,
radacina de telina,
pastarnac,
morcovi,
rosii,
cartofi,
ulei,
lapte,
orez,
boia de ardei,
pasta de tomate,
mazare,
fasole verde,
ardei gras,
varza,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul, ceapa, ardei grasi, cartofii si varza inabusite in ulei.Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
morcov,
cartofi,
carne de vaca,
castraveciori,
gogosari,
mustar,
mazare,
maioneza,
sare,
piper,
Mod preparare: Se fierb morcovii, cartofii, carnea de vaca.Se taie totul marunt si se pun intr-un castron.Se adauga sare, piper, mazarea, 1 lingura de mustar, 2-3 linguri de maioneza.Se amesteca, se aseaza pe platou ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Intr-o cratita se caleste ceapa si ciupercile taiate rondele cu putin ulei impreuna cu condimentele. Dupa ce se calesc putin se adauga mazarea, peste care se adauga apa si se lasa la fiert la ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se pune carne tocata in tigaie se caleste pana devine de culaore gri. Se toarna berea si se lasa sa se caleasca cu berea si ceapa circa 15 min amestecand din cand in cand. Dupa ce se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
zarzavat de la supa,
cartofi fierti,
mazare,
oua fierte,
mustar,
ulei,
castravete murat,
carne de la supa,
Mod preparare: Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.Se face o maioneza din un galbenus fiert + un galbenus crud + una lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in jumatate din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se inabusa in uleiul ramas cu putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cartofi,
ou,
morcovi,
castraveti,
ton in ulei,
maioneza,
mazare,
sare,
piper,
paine,
sunca,
frunze de salata,
Mod preparare: Se pun la fiert cartofii, morcovii si ouale intr-o oala cu apa si sare.Dupa 10 min se scot ouale si lasam cartofii si morcovii sa fiarba in continuare.Intre timp, scurgem bine tonul de ulei, taiem ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se taie carnea bucati potrivite.Se prajeste in untura, apoi se pune ceapa tocata.Se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina, se amesteca ca sa nu se prajeasca prea tare si se stinge cu un ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|