- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu margarina
Retete culinare care contin margarinaMod preparare: Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja, se dau prin razatoare si se topesc cateva minute la foc mediu. Daca doriti puteti adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Intr-un bol se pune laptele praf, cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte, intr-un ibric pe foc se pune zaharul cu apa si se lasa pana devine un sirop. Pe urma in acel sirop pe foc s ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
margarina,
oua,
sare,
unt,
branza de vaci,
visine,
zahar vanilat,
smantana,
Mod preparare: Se amesteca faina, margarina, oul, zaharul si praful de sare pana capata consistenta unui aluat. Se lasa la rece 30 minute.Intre timp se freaca branza cu untul si smantana, se adauga galbenusuril ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ou,
faina,
zahar,
apa,
praf de copt,
cacao,
esenta de rom,
margarina,
oua,
nuca macinata,
frisca lichida,
Mod preparare: Blatul: 6 galbenusuri se freaca cu 1 cana de zahar, cand sunt amestecate bine se adauga treptat 100 ml apa si se amesteca ca la maioneza. Separat se bat albusurile cu 1/2 cana zahar.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Mod preparare: Daca aveti foi congelate scoteti-le cu cel putin doua ore inainte de a va apuca de lucru. Foile se impart in 3 parti egale. Nucile se macina in masina de biscuiti, dupa care se amesteca cu ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
zahar,
oua,
apa,
faina,
nuci,
praf de copt,
zeama de lamaie,
esenta de rom,
esenta de vanilie,
cacao,
esenta de cafea,
unt,
margarina,
esenta de migdale,
coaja de lamaie,
ciocolata,
sare,
compot ananas,
Mod preparare: Zaharul se freaca cu galbenusurile, se adauga treptat cele 10 linguri de apa, amestecand continuu praful de copt stins cu zeama de lamaie si vanilia.Se lasa un sfert de ora sa se odihnesca, apoi se ...
Complexitate: Mare
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: In cuva de teflon se pun in aceasta ordine urmatoarele:Apa - 1 pahar + 3/4 pahar (pe pahar sunt marcate diviziunile)Zahar - 1 lingura mare (lingura din plastic (dozator mare))Sare - 2 linguri mici ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
margarina,
zahar pudra,
faina,
oua,
nuca,
stafide,
cacao,
piscoturi,
esenta de rom,
ulei,
ciocolata amaruie,
Mod preparare: Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca Rama sa nu fie foarte fierbinte alfel oul se transforma in omleta. Se adauga zaharul pudra, ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Ingrediente:
lapte,
amidon,
orez,
zahar,
granule de mastica,
apa de roze,
apa de flori de portocal,
scortisoara,
fistic,
margarina,
nuca,
Mod preparare: Laptele ( din care se pastreza cca 100ml) se puna la incalzit cu zaharul pana se topeste.Separat se amesteca intr-un bol restul de lapte cu faina de orez si amidonul de porumb.Cand laptele incepe sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
pui,
condimente,
portocale,
miere,
morcovi,
orez,
delicat,
margarina,
unt,
bulion,
conopida,
Mod preparare: Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se cresteaza in doua parti si se pun feliile de portocale in acele crestaturi.Portocala se curata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|