Retete culinare care contin margarina

Nuci cu crema
Mod preparare: Coca se face foarte usor amestecand toate ingredientele de mai sus. Forma se incinge pe aragaz si in timpul asta formam bilutele. Bilele din coca se aseaza in forma si se preseaza. Eu a ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Croque Monsieur
Mod preparare: Se taie painea felii. Fiecare felie se unge pe ambele parti cu putina margarina. Peste margarina se pune un strat de cascaval ras. In interiorul sandwitch-ului, intre doua straturi de ...
Complexitate: Mica
Durata: 7 minute
Prajitura cu branza si gem de capsuni (caise)
Mod preparare: Din branza proapsata de vaci vom folosi 250 gr. pentru aluat, restua ramanand pentru umplutura.Cele 250 gr. de branza se freaca foarte bine cu o furculita sau se trec prin sita.Se adauga untul sau ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salam de biscuiti
Mod preparare: Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.Topim ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Tort de biscuiti cu frisca
Ingrediente: biscuiti, margarina, zahar, apa, frisca,
Mod preparare: Biscuitii se sfarima,intr-un castron, peste care se toarna un sirop nu prea fierbinte, preparat din apa si 3 linguri de zahar. Restul de zahar se freaca cu margarina, care se va incorpora cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Prajitura Porumbita
Mod preparare: Un pachet fulgi de porumb se prajesc in cuptor, intr-o tava. Se caramelizeaza 15 linguri zahar, se pun 3 linguri de apa si se fierbe 5 minute. Se pune 1 1/2 pachet margarina si se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Cornulete cu nuca
Mod preparare: Se amesteca margarina cu nucile, praful de copt stins cu zeama de lamaie, un praf de sare si se adauga treptat faina pana se obtine un aluat tare. Se intinde o foaie, se taie patrate, se ruleaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Tarta cu marmelada
Ingrediente: faina, margarina, zahar, lamaie, gem, oua,
Mod preparare: Intr-o caserola se pune faina, in mijloc se aseaza untul nu foarte moale,se amesteca bine pana devine un aluat nisipos.Se adauga zaharul, ouale, un praf de sare,si coaja de la o lamaie. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Tarta exotica
Mod preparare: Grasimea se amesteca bine, cu o lingura, impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza bine.Se adauga galbenusurile, sarea, invartim bine cu lingura , apoi se adauga faina.Framantam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Fursecuri cu nuci
Mod preparare: Zaharul se freaca cu margarina, pana devine o spuma, apoi se adauga galbenusurile pe rand, esenta de rom, zaharul vanilat, sarea, 40 gr nuci si ultima, faina in ploaie. Se framanta bine, aluatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute