Retete culinare care contin margarina

Mere umplute cu arpacas si fructe uscate
Mod preparare: Se fierbe arpacasul circa o ora in apa multa, se scurge si se pune deoparte.Se spala merele, se taie capacelul, se scobesc cu grija, iar miezul se taie cubulete.Se caleste in margarina si se stinge ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Tarta de mere
Mod preparare: Se pune prima data cuptorul la incalzit la 210 g. Batem cu telul toate ingredientele fara gem si mere. Ungem o tava cu ulei si tapetata cu faina, punem jumate din compozitie, taiem jumatate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Guguluf de criza
Mod preparare: Separam albusurile de galbenusuri.Margarina o topim pe foc mic.Albusurile le batem spuma cu un prag de sare.Galbenusurile le mixam cu zaharul si cu margarina (100 g) adaugata cate putin.Adaugam apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Branzoaice
Mod preparare: Aluatul eu il fac la mixer-dar pregatesc intai o maia din drojdie cu 1 lingura de zahar si 1/2 pahar de faina.Las putin pana ce creste putin dupa care adaug toate ingredientele in oala mixerului si ...
Complexitate: Mica
Durata: 23 ore si 30 minut
Prajitura cu foi si crema de ness
Mod preparare: Pentru foi topim margarina si adaugam zaharul apoi mierea si laptele. Omogenizam si lasam sa se raceasca de tot.Adaugam oul si faina amestecata cu praful de copt.Aluatul obtinut il impartim in ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Rotite de tractor
Mod preparare: Se bat ouale cu zaharul spuma, se pune untura, praful de copt miroase si faina. Aluatul astfel obtinut se da prin masina de tocat printr-o forma de piscoturi se da o foma rotunda si se coc la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Chec cu ciocolata si vin
Mod preparare: Se bate untul cu zahar, zahar vanilat si scortisoara. Se pun ouale, unul cate unul, amestecand mereu pana se dizolva zaharul. Se inglobeaza romul. Faina se amesteca cu cacao, praful de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Prajitura cu nuci si rahat
Mod preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga restul ingredientelor.Se framanta bine, se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Peste aluat intindem gemul, nucile ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Chec
Mod preparare: Intr-un vas mare se freaca margarina rama cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile celor 6 oua, amestecandu-se foarte bine.Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la compozitia de margarina, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Negrese
Mod preparare: Margarina, zaharul, apa si 2-3 linguri de cacao se incalzesc pe foc pana se topeste margarina. Se lasa sa se raceasca, iar din compozitie se iau aprox 10-15 linguri pt glazura.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora