Retete culinare care contin margarina

Prajitura Vieneza
Mod preparare: Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa.Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema (pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Taitei cu branza de vaci
Mod preparare: Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pana se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Prajitura cu orez si branza de vaci
Mod preparare: Se framanta aluatul fraged si se lasa 30 de minute la frigider, sa se odihneasca. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu branza de vaci, laptele, zeama de lamaie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Pui aromat a la Sabrina
Mod preparare: Luam puiul si il spalam bine bine..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica, punem oala pe foc si uitam de ea pana se fierbe puiul.Intr-o alta olicica, punem rosiile la oparit pentru ca urmeaza sa le ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Tort Snickers
Mod preparare: Intr-o craticioara punem laptele, zaharul, margarina si cacaoa. Asezam craticioara pe foc si o lasam pana se incorporeaza toate.Adaugam bucatile de ciocolata, plicul de zahar vanilat si esenta de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Rulada aperitiv si oameni de zapada
Mod preparare: Pentru rulada aperitiv:Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza, faina si un praf de sare. Se mixeaza 3-4 minute apoi se pune compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Chec cu ciocolata si nuca de cocos
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 170gr.Se unge bine cu unt o forma de chec si se presara cu faina, pentru ca stratul sa fie uniform.Se intoarce cu gura in jos si se loveste cu palma.Se pune faina impreuna cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Pateuri cu branza
Ingrediente: faina alba, margarina, sare, otet, apa, branza, ou, lapte,
Mod preparare: Faina o amestecam cu sarea, otetul si apa. Framantam pana cand avem un aluat bine legat (nu trebuie sa fie tare). Intindem aluatul cu facaletul si intindem deasupra 1/3 din margarina.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Kaly Tort
Mod preparare: Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul: albusurile se bat spuma cu 20 linguri de zahar, la urma se pune lingura de otet.Se pune in tava ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
PRAJITURA ECONOMICA SI RAPIDA
Ingrediente: ou, zahar, nuci, faina, margarina, cacao,
Mod preparare: Blatul:Albusurile de la oua se bat spuma cu zaharul. Se adauga nucile prajite si faina si se da la cuptor.Crema:Galbenusele cu zaharul, margarina si cacaoa se bat pe abur pana se ingroasa.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute