- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu margarina
Retete culinare care contin margarinaMod preparare: Se pun la foc in cratita, margarina si cacao, laptele si zaharul se incorporeaza ciocolata cand e calda compozitia (asta este sosul).Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina si praful de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se spala bine puiul, se usuca, se unge cu margarina apoi se da cu vegeta, piper, boia dulce.Se aseaza pe o sticla (sticla sa fie plina cu apa) si se introduce la cuptor timp de 1,20 min.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Crema 1:Se fierb apa cu zaharul si cacaoa la foc mic pana se face o pasta. Se lasa sa se raceasca si se amesteca din cand in cand. Cand s-a racit, se adauga cele 8 galbenusuri. Blatul:  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
praf de copt,
coaja de lamaie,
lapte,
margarina,
esenta de vanilie,
nuca,
Mod preparare: Se pregateste blatul obisnuit, se coace la foc mic. Cand se raceste se taia in doua.Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Intr-o oala cu fund dublu se amesteca 250 g margarina si 1 kg de zahar, totul la foc mic sa nu se lipeasca.Stafidele se inmoaie in 100 ml lapte fierbinte si se lasa 30 min.Separat se cerne laptele pra ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul (margarina) frecat (moale), se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare, sau ca sa fie mai picanta, se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
zahar,
nuca macinata,
ulei,
cacao,
faina,
apa,
praf de copt,
stafide,
gem,
lamai,
glazura,
margarina,
Mod preparare: Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45 de min la foc mediu.Din 3 linguri de apa, 3 linguri de zahar, 3 linguri de cacao si 3 linguri de margarin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
crap file,
margarina,
pasta de tomate,
morcov,
ceapa,
rosii,
ardei gras,
masline,
usturoi,
ciuperci,
piper,
telina,
patrunjel,
vin alb,
sare,
foi dafin,
cimbru,
Mod preparare: Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se framanta margarina, iaurtul, drojdia, 1 ou, sarea si faina. Se intinde o foaie de 1 cm., se unge cu galbenus, se rade branza/cascaval, se taie bastonaşe şi se coc.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|