Retete culinare care contin margarina

Omleta cu branza
Mod preparare: Se bat albusurile de ou pana se intaresc. In alt vas se pun galbenusurile care se bat bine, se amesteca cu maioneza si cu 2 lingurite apa.Se toarna galbenusurile peste albusuri si se amesteca uso ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Prajitura tavalita prin nuca de cocos
Mod preparare: Se pune la foc margarina cu zaharul, nu se da in clocot. Dupa ce s-a omogenizat se adauga mierea, laptele, faina si praful de copt stins cu lapte. Se face un aluat moale se pune intr-o tava ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Cartofi copti
Ingrediente: cartofi, margarina, sare, pesmet fin,
Mod preparare: Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Foi cu crema de nuca
Mod preparare: Foi: Se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc foi pe dosul tavii.Pentru crema: se pune zaharul la topit, se adauga laptele si cand fierbe se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Amandina
Mod preparare: Pt blat: freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile peste albusuri, cacaoa si faina bine cernute si le amesteci pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Saratele de post
Mod preparare: Se framanta toate, se face un aluat potrivit de moale, se intinde o foaie, se unge cu ulei (in loc de ou ), se taie cu cutitul fasii lunguiete, se presara cu chimen (mac) si se coc.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Prajitura cu nuca si gem
Mod preparare: Pentru alut, se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza. Se intinde o foaie subtire, care se aseaza in tava, peste care se pune gemul.Pentru blat procedati astfel:Bateti spuma albusuril ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Placinta cu mere cu doua tipuri de aluat
Mod preparare: Intr-un castron se pune margarina (mai putin de o lingura), jumatate din faina si se freaca folosind o furculita pana se omogenizeaza. Se rotunjeste acest aluat si se pune in frigider. Restu ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Supa crema de dovlecel
Ingrediente: dovlecei, iaurt, ou, ceapa, margarina, vegeta, ulei,
Mod preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged
Mod preparare: Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa apoi o jumatate de ora la frigider.Aluatul se imparte apoi in trei bucati.Din doua bucati si se intinde o foaie care se pune intr-o tav ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute