Retete culinare care contin margarina

Pesti prajiti cu  sos de bulion
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Desert fin din iaurt
Mod preparare: Fursecuri:Faina se framanta cu margarina Rama, praful de copt, zaharul tos si zaharul vanilat. Se face o sfera care se inveleste intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider, circa 30 minute. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 mi
Pilaf cu ciuperci si sos de smantana
Mod preparare: Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina.Se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Salata de legume, verdeturi si maioneza de cartofi
Mod preparare: Fierbi cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza, pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Biscuiti Serpantine
Mod preparare: Margarina se freaca cu zaharul si zaharul vanilat.Se adauga ouale si se amesteca bine.Se adauga faina si praful de copt si se framanta bine aluatul. Aluatul obtinut se iimparte in doua parti egal ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Tortul cu visine
Mod preparare: Se face un blat obisnuit din ingredientele mentionate: albusurile batute spuama tare cu zaharul, la care se adauga galbenusurile frecate cu esenta.Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Cozonac Rosenkranz
Mod preparare: Cele 10-12 linguri zahar se pun intr.o cratita si se caramelizeaza atentie sa nu se arda si se captuseste fundul si peretii cratitei. Se lasa la racit.trecem la framantarea aluatului: intr-un castron ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Tort
Mod preparare: Se separa ouale:in albusuri se pune zaharul si putina sare,apoi se bate spuma, iar galbenusurile se bat bine cu zaharul vanilinat,esenta si coaja de lamaie pana devine ca o crema.Dupa ce bati spuma ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Kurtos Kolak (ca la Cluj)
Mod preparare: Drojdia se faramiteaza in 100 ml lapte caldut si se lasa la plamadit cam 10 minute. Dupa aceasta se adauga faina zaharul, ouale si galbenusurile, sarea si laptele caldut adaugat treptat si se fac ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Prajitura cu nuci si foi Lica
Ingrediente: margarina, oua, zahar tos, nuci,
Mod preparare: Se bat bine margarina si zaharul, apoi se aduga galbenusurile.Separat, se pun la foc pe cana de zahar, la care, dupa ce se topeste, se adauga nucile tocate.Apoi se adauga compozitia 1 la compozitia 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute