Retete culinare care contin marar

Salata de rosii cu branza prajita
Mod preparare: Rosiie se spala, se taie in felii subtiri, ceapa se taie rondele si se aseaza pe un platou impreuna cu feliile de rosii si cu feliile de lamaie. Intr-un vas se amesteca faina, cimbru si piperul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Friptura de pui la cuptor cu legume
Mod preparare: Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.Se ia un vas de jena, se unge cu untul,  se pune mararul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mancare de fasole  verde
Ingrediente: fasole, smantana, unt, marar, sare,
Mod preparare: Se alege fasole cat mai tanara si fara ate. Se curata de varfuri si codite, se spala si repede se pune la fiert in putina apa clocotita cu sare, atat cat s-o acopere.Cand este fiarta si bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Chiftelute de peste
Mod preparare: Ceapa, cartoful, ardeii se spala si se curata si apoi se taie marunt. Pestele se curata de oase, se spala si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca pestele cu ouale, sarea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mujdei de usturoi cu smantana si marar
Ingrediente: usturoi, sare, ulei, iaurt, marar, apa,
Mod preparare: Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare dupa gust, se pune uleiul si se freaca pana se face ca o pasta.Dupa aceea se adauga smantana, daca e prea gros puteti adauga putina apa, iar la sfarsit ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ciuperci pane cu sos de smantana si marar
Ingrediente: ciuperci, ou, faina, pesmet, smantana, ceapa, marar, sare, piper,
Mod preparare: Se curata ciupercile, se separa coditele si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au patruns se scurg si se lasa la racit. Palariile ciupercilor se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pastrav in smantana
Ingrediente: peste, smantana, ceapa, sare, malai, marar, patrunjel,
Mod preparare: Se pune smantana intr-o cratita si cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Clatite cu urda
Ingrediente: ou, rom, ulei, faina, lapte, sare, urda, zahar pudra, marar,
Mod preparare: Sunt multe variante de clatite.Clatitele mele sunt fragede, pufoase si la fel de bune si reci.Cele 3 galbenusuri peste care s-a pus sarea, s-a turnat uleiul, romul si 150 ml lapte se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Sarmale cu jambon afumat
Mod preparare: Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata. Puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei ceapa tocata marunt, condimentati cu piper, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute