Retete culinare care contin marar

PIURE CU OUA
Mod preparare: Se fierb cartofii (curatati de coaja). Se scurg de apa in care au fiert si se paseaza. In acest piure se adauga laptele cald si hreanul. Fireste, pe masura ce includem hreanul, vom gusta, pentru a le ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Salata de cartofi curcubeu
Mod preparare: Intr-o cratita se pun cartofii la fiert in coaja cu putina sare si un ou. Intr-o alta craticioara se pune si morcovul la fiert.Intre timp se taie in cubulete mai mari ardeii grasi, castravetii ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Rulada de branza
Mod preparare: Branza de vaci se trage prin o sita fina. Se amesteca cu 0,200kg de unt lasat din timp la temperatura camerei, 2 galbenusuri si marar proapat tocat. Se sareaza compozitia si se framanta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata suedeza de hering
Mod preparare: Heringul se curata de piele si oase, se taie bucati mari cat se ia dintr-o inghititura.Cartofii se spala si se pun la copt.Sfecla se taie cuburi.Castravetii se clatesc cu apa rece si se taie cuburi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata de fasole boabe cu usturoi
Mod preparare: Se adauga ingredientele intr-un bol.Se pune sosul format din smantana, piper, mustar si maioneza.Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing mustar.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Rulouri cu spanac si branza feta
Mod preparare: Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam spanacul si lasam pana se inmoaie. Se scoate intr-o strecuratoare, se apasa cu o lingura ca sa indepartam zeama in exces si se usuca cu hartie-prosop.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta
Mod preparare: Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui.Se dau in fiert pana se aduna spuma, apoi se adauga morcovul taiat bucati maricele si cepele taiate in 4.Se mai adauga si cubul Maggi si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Chiftele marinate
Mod preparare: Carnea slaba de porc sau, daca este mai grasa amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Dovlecei cu branza
Mod preparare: Se rade coaja dovleceilor si se taie pe vertical in doua jumatati. Cu o lingurita sde scoate miezul care nu se arunca, ci se pune in umpluturaIntr-o oala se pune apa si putina sare. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Cartofi cu vinete prajite
Ingrediente: vinete, cepe, usturoi, sare, marar, cartofi,
Mod preparare: Vinetele se spala, se taie asa cum sunt in coaja, in cuburi sau felii, dupa preferinta.Se prajesc usor in uleiul incins apoi se lasa se se scurga de ulei. Intre timp se taie ceapa marunt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute