- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu lapte
Retete culinare care contin lapte
Ingrediente:
biscuiti,
unt,
lapte,
zahar,
cacao,
rahat,
nuci,
smochine,
stafide,
esenta de vanilie,
esenta de rom,
Mod preparare: Biscuitii se rup bucatele si se pun intr-un castron. Se taie rahatul cubulete , smochinele bucatele cam cat stafidele, stafidele se pun asa cum sunt, nucile se taie bucatele cu cutitul si toate ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
foi de placinte,
nuci macinate,
pesmet,
lapte,
zahar,
coaja de lamaie,
unt,
apa,
rom,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Foaia de placinta se taie in fisii de 6-7 cm latime si cca 40 cm lungime. Se suprapun 2-3 fasii stropite intre ele: fasia de deasupra se unge cu pensula muiata in grasime. La un capat se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
unt,
zahar,
oua,
limoncello,
lapte,
mac,
coaja de rasa lamaie,
faina,
praf de copt,
ghimbir,
sare,
zahar pudra,
zeama de lamaie,
scortisoara,
lamaie,
cuisoare,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 190?C.Se unge cu unt si se tapetaeaza cu faina o tava de chec.Intr-un bol se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul si laptele, apoi se adauga cacaoa, se omogenizeaza bine. Se pune craticioara pe foc amestecand in continuu cu lingura de lemn pana se ingroasa compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
biscuiti,
lapte,
zahar,
rom,
nuci,
galbenusuri de oua,
zahar vanilat,
mere,
frisca,
unt,
Mod preparare: Se inmoaie usor biscuitii in lapte si se asaza unul langa altul pe un platou dreptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, migdalele sau nucile tocate, galbenusul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-o cratita cu fund dublu se pune ciocolata cu zahar si lapte la topit pe un foc mic se lasa sa fiarba citeva minute si se adauga galbenusele amestecate si se ia de pe foc se adauga margarina si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se curata capsunile, se spala si se scurg de apa. Faina se amesteca bine cu ouale si cu laptele.Se sareaza si se pune atata apa cat sa rezulte un aluat de clatite gros.Capsunile scurse de apa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se inmoaie biscuitii in laptele indulcit amestecat cu romul. Se aseaza unul linga altul pe un platou lung, se presara cu nuci, se asterne un strat de frisca si iar biscuiti, nuci, frisca.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos se adauga galbenusurile pe rand frecand in continuare, se aduaga praful de copt dizolvat in putin su ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
oua separate,
zahar pudra,
apa rece,
nuci macinate,
faina,
praf de copt,
unt,
lapte,
coaja de lamaie,
esenta de vanilie,
zahar vanilat,
cacao,
zahar,
Mod preparare: Blat: 4 galbenusuri se freaca cu 300 gr zahar praf, 10 linguri apa rece, puse pe rand. 100 gr nuci macinate se amesteca cu 200 gr faina si 1 praf de copt. Se bat albusurile spuma, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
|
Intra in cont
|