- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu lapte
Retete culinare care contin lapteMod preparare: Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugand zaharul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se aseaza intr un vas yenna. Ouale se bat cu sare s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se pune laptele pe foc la incalzit cu aromele (scortisoara sau vanilia si coaja de lamaie sau portocala). Nu se lasa decat pana se incalzeste bine, nu se da in foc. Se separa galbenusurile d ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
budinca de vanilie,
zahar,
mere,
biscuiti,
esenta vanilie,
unt,
lapte,
frisca,
budinca ciocolata,
esenta de rom,
Mod preparare: Merele se curata si se taie feliute subtiri. Se tapeteaza tava cu zahar si se aseaza merele. Untul se pune cubulete mici peste mere. Se da tava la cuptor pana se coc merele.Intre timp s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala, se pune la fiert orezul cu laptele.Ouale se bat ca pentu blat.Se caramlizeza zaharul intr-un vas(100g), se adauga orezul racit si amestecat cu ouale, coja de lamaie.Se da la cuptor 40 de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se bate un ou spuma cu telul. Se adauga o lingura de unt si 100 ml smantana, plus 2 linguri de lapte. Apoi se adauga plicul de Clatite pufoase. Se amesteca bine, pina ce se obtine o ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se pune la fiert. Morcovii se taie in cubulete mici si se pun si ei la fiert. Dupa ce s-au fiert, se paseaza bine si se adauga peste ei putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
lapte,
oua,
ulei,
zahar,
faina,
praf de copt,
sare,
scortisoara,
nucsoara,
pastai de vanilie,
dulceata,
Mod preparare: Laptele si vanilia se dau in clocot si se lasa sa se raceasca. Se scoate pastaia, se adauga ouale, uleiul, zaharul si se amesteca bine. Se cerne faina cu praful de copt, sare, scortisoara ...
Complexitate: Medie
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se bat ouale cu laptele. Se adauga verdeata tocata marunt, sare si piper. Se toarna compozitia in tigaia cu untul incins. Se amesteca cu furculita pina se prind ouale si se rastoarna.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se pune laptele pe foc pana clocoteste. Cand a inceput sa clocoteasca se toarna peste ciocolata rupta in patratele si se amesteca continuu cu un tel, pana se omogenizeaza. Se adauga 10 ml ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|