- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu lapte
Retete culinare care contin lapteMod preparare: Se face un aluat din toate ingredientele, se framanta bine apoi se lasa la dospit o ora.Aluatul se imparte in 12 bucati, se intinde fiecare bucata si se ruleaza pe forme.Se ung cu ou batut si putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul.Se mixeaza putin.Se adauga zaharul vanilat + coaja de portocala sau lamaie.Se adauga laptele si uleiul, se amesteca.Faina cu praful de copt si se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
ou,
lapte,
apa minerala,
faina,
ulei,
sare,
piper,
marar,
branza telemea,
spanac,
smantana,
Mod preparare: Pentru clatite procedam astfel: Intr-un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine (cantitatile de lapte, apa minerala, faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa) ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
zahar,
oua,
drojdie,
unt,
coaja rasa de lamaie,
nuci macinate,
gem de prune,
ou,
zahar vanilat,
scortisoara,
lapte,
esenta de migdale,
Mod preparare: Din faina, zahar, zahar pudra, galbenusuri, drojdie dizolvata in lapte, unt, sare si coaja de lamaie se framanta un aluat. Se lasa sa stea 60 min acoperit. Se intinde o foaie pe planseta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se taie painea felii si se pune intr-o tava. Laptele cu scortisoara, zaharul si coaja de lamaie se fierbe 5-10 minute si se toarna peste feliile de paine. Cand acestea sunt bine imbibate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
foi de placinta,
branza telemea,
branza dulce de vaci,
zahar,
lapte,
ou,
miez de nuca,
ulei,
stafide,
Mod preparare: Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga telemeaua rasa, branza dulce sfaramata, nucile, stafidele si aromele. Se amesteca pana cand compozitia devine omogena.In tava unsa cu ulei se aseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte. Dupa ce s-a racit se adauga celelalte ingrediente. Cu palmele umede se fac gombotii si se fierb 10 minute in supa sau apa cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se amesteca praful de budinca cu putin lapte pana se obtine un amestec omogen.Restul de lapte il torni intr-un vas, adaugi zaharul si-l lasi sa dea in clocot, apoi se adauga praful de budinca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
mere,
dulceata,
scortisoara,
ou,
faina,
ulei,
praf de copt,
zahar vanilat,
lapte,
esenta de vanilie,
zahar,
Mod preparare: Se curata merele se scobesc in mijoloc si se pudreaza cu scortisoara,se baga la microunde 5 min sa se inmoaie.Dupa care carmaelizam cele 4 linguri de zahar in vasul in care facem torul, intoarcem ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|