- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu lapte
Retete culinare care contin lapte
Ingrediente:
ou,
zahar,
apa,
ulei,
faina,
cacao,
esenta de vanilie,
compot visine,
crema de vanilie,
lapte,
ciocolata,
zahar vanilat,
Mod preparare: Se pune la fiert, cana de zahar cu 5 linguri de apa. Albusurile se bat spuma, iar peste ele se adauga treptat, siropul fierbinte, galbenusurile, uleiul, aromele si faina. Se amesteca bine, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Ingrediente:
faina alba,
zahar,
cacao,
zahar vanilat,
lapte,
ou,
branza de vaci,
smantana,
apa minerala,
ulei,
Mod preparare: Se bat galbenusurile cu 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao, se freaca in continuare-se adauga laptele si se amesteca pana la omogenizare. Dupa aceea se adauga albusurile batute spuma.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
ou,
zahar,
miere,
lapte,
praf de copt,
margarina,
ness,
frisca lichida,
mascarpone,
apa,
praf,
esenta vanilie,
nuci,
sare,
fructe confiate,
ciocolata,
Mod preparare: Pentru foi topim margarina si adaugam zaharul apoi mierea si laptele. Omogenizam si lasam sa se raceasca de tot.Adaugam oul si faina amestecata cu praful de copt.Aluatul obtinut il impartim in ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
gelatina,
ou,
lapte,
faina,
zahar,
frisca,
esenta de vanilie,
piscoturi,
stafide,
compot de ananas,
kiwi,
portocale,
Mod preparare: Gelatina se pune intr-o cescuta cu o parte din zeama de compot, sa se umfle minim 10 minute. [nu va speriati daca gelatina isi va schimba starea]Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
lapte,
drojdie,
unt,
faina,
zahar,
sare,
ou,
lamaie,
mere,
smantana,
budinca de vanilie,
zahar pudra,
Mod preparare: Se dizolva drojdia in 250 ml lapte cald. Se pune faina intr-un castron, se adauga 75 g de zahar, sare, 1 ou, 75 g unt incalzit, coaja de lamaie si la sfarsit laptele cu drojdie si se framanta un ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Batem spuma albusurile cu zaharul,intr-un alt bol amestecam galbenusurile cu laptele, acestea din urma le punem peste albusurile cu zaharul si se amesteca usor cu o paleta. Toata aceasta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
faina,
pesmet,
praf de copt,
cacao,
esente,
budinca vanilie,
tort jeleu,
zeama de compot,
nuca de cocos,
Mod preparare: Se bat albusurile spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile, faina, cacaoa, laptele, pesmetul, esente si praful de copt.O tava 20/30 se tapeteaza cu hartie de copt.Se pune compozitia si se da la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se aseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Aluatul foietaj se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.Verdeata se toaca si se combina cu 2 oua si painea inmuiata in lapte si presata bine.Pe o planseta presarata cu faina, se intinde putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|