Retete culinare care contin ketchup

Salata cu legume, oua si carne
Mod preparare: Se aseaza in straturi alternative ingredientele de mai sus, taiate, feliate, cum doriti (eu pun primul strat varza). Ultimul strat va fi pieptul de pui, care a fost taiat fideluta si prajit fara ulei ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Salata cu somon
Mod preparare: Somonul se taie bucati si se pune in bolul de salata. Salata si andivele se spala si se taie si se pun si ele in bolul de salata.Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se lasa la ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Varza dulce cu carnati proaspeti
Mod preparare: Varza dulce se toaca mai mare.Se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in 50 ml ulei, morcovii feliati ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Varza dulce cu piept de porc
Mod preparare: Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in ulei, morcovii feliati si varz ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Rulouri de piept de pui cu cartofi
Mod preparare: Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Piure de conopida cu spanac si sos de tomate
Mod preparare: Buchetele de conopida se fierb in apa cu sare pana cand se inmoaie apoi se fac piure cu 100 ml lapte si 25 gr unt.Se adauga 1 lingurita mustar, sare si piper, dupa gust.Pentru sos, se amesteca intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Clatite olandeze
Mod preparare: Faina se amesteca cu zaharul si sarea si se cerne.Se face in mijloc o gaura si se toarna acolo drojdia dizolvata in putin lapte caldut.Se amesteca incet cu telul si se adauga putin cate putin si restu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salau cu fructe la cuptor
Mod preparare: Se curata pestii de solzii si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, inclusiv pe dinauntru.Puneti pestii astfel pregatiti intr-o tava mai inaltuta, ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Parjoale din carne de porc
Mod preparare: Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec.Caliti in 3-4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras pana ce se inmoaie putin. Adaugat ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Crochete Stroganoff
Mod preparare: Se amesteca intr-un vas carnea, oul, painea, 1/4 cana apa, sare si piper. Se formeaza mingiute care se prajesc rapid. Se scurg de grasimea in exces si se aseaza intr-un vas. Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute