- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu faina
Retete culinare care contin faina
Ingrediente:
ou,
zahar,
nuca macinata,
faina,
praf de copt,
zahar pudra,
ness,
nuca zdrobita,
unt,
apa,
cacao,
ulei,
esenta de rom,
cirese,
Mod preparare: Blat:8 albusuri se bat spuma cu 300gr de zahar.Apoi se adauga 8 galbenusuri si 300 gr de nuca macinata.Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in compozitie.Se tapeteaza o tava de marime medi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Mod preparare: Se face un aluat care se lasa la frigider jumatate de ora.Intr-un bol se pun 7 oua, 5 galbenusuri, zeama de la porocala si lamaie, coaja de lamaie si zaharul si se bat pana se omogenizeaza.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ingredientele uscate (faina, zahar, praf de copt, sare) se cern impreuna, iar cele lichide (unt topit, lapte, ou, vanilie) se amesteca separat, apoi se omogenizeaza. Se incinge o tigaie, se unge ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
praf de copt,
ulei,
cacao,
faina,
alune,
esenta de fistic,
frisca,
dulceata de prune,
dulceata de capsuni,
lamai,
ciocolata,
Mod preparare: Prepararea blatului:Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ingrediente:
faina,
ou,
drojdie de bere,
unt,
lapte,
zahar,
nuci,
scortisoara,
rom,
sare,
vanilie,
coaja de lamaie,
Mod preparare: Se face un aluat din faina, galbenusurile batute cu sare, drojdia dizolvata in lapte caldut si 2 linguri de zahar. Se amesteca totul bine si se lasa sa creasca o ora. Pe o planseta ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Ingrediente:
ou,
zahar,
nuci,
cacao,
faina,
praf de copt,
unt,
pudra,
cappuccino,
galbenus de ou,
lapte,
Mod preparare: Pregatire blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
zahar,
ou,
unt,
ciocolata de menaj,
zmeura,
frisca,
foi gelatina,
pudra,
hartie,
Mod preparare: Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se tapeteaza forma cu hartie pentru copt.Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bat albusurile spuma. Se incalzeste putin untul si se incorporeaza in crema de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ou,
faina,
zahar,
praf de copt,
compot de pere,
budinca,
lapte,
ciocolata alba,
gelatina,
frisca lichida,
Mod preparare: Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri.Acestea din urma se bat bine cu zaharul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si la urma albusurile batute spuma, amestecand usor de sus in jos cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piscoturi de sampanie,
foi de prajitura,
compot de ananas,
caise uscate,
smochine,
stafide,
frisca,
ou,
unt,
faina,
zahar,
lapte,
ornamente tort,
esenta de rom,
Mod preparare: Se decupeaza o foaie de prajitura la dimensiunea unei forme reglabile de tort. Se pune un strat subtire de crema de vanilie, apoi un strat de piscoturi inmuiate in siropul de la compotul de anana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|