- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu faina
Retete culinare care contin fainaMod preparare: Toate aceste ingrediente se framanta bine apoi se lasa la dospit.Sunt excelente si usor de pregatit.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Intr-un vas se amesteca 100ml smantana cu 200g faina si sare pana se face un aluat bine facut (daca smantana e foarte groasa se mai adauga putina apa). Se lasa aluatul 10-15 minute la frigider. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: In primul rand, se pregateste lamaia.Lamaia, dupa ce se rade,s e curata de coaja si de coaja alba (care e amara).Dupa ce se curate, se stoarce, apoi, ceea ce ramane, se taie foarte, foarte marunt.Deci ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
oua,
zahar pudra,
faina,
ulei,
colorant alimentar,
iaurt,
esenta de migdale,
unt,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Pentru a prepara aluatul, am batut foarte bine albusurile, in care am incorporat apoi usor crema de oua (obtinuta prin baterea, in prealabi, a galbenusurilor cu 1 ceasca zahar pudra), faina, colorantu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ficat,
limba de porc,
rinichi de porc,
ceapa,
oua,
ulei,
foi de placinta,
sare,
faina,
usturoi,
marar verde,
Mod preparare: Se pun la fiert ingredientele de carne de mai sus, se curata limba de pielita alba se toaca totul marunt cu cutitul se amesteca cu ceapa, usturoi, marar verde tocate marunt, cu ouale se potriveste de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
praf de copt,
unt,
zahar,
oua,
lapte,
inghetata,
fistic,
caise,
zahar brun,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Incingeti cuptorul la 180grade. Tapetati o tava rotunda de 23 cm diametru, cu hartie de copt.Incalziti zaharul pentru caise cu 150ml apa, esenta de vanilie, totul acoperit pana se topeste zaharul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: In laptele fiert si racit se dizolva drojdie de bere. Se amesteca apoi cu putina faina, se adauga cartofii fierti si dati prin masina de carne, sare, 1-2 oua. Se framinta bine si se face o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Bucatile de carne de curcan se spala si se inabusa intr-un vas cu ulei cu putina supa. Se adauga apa pentru fierbere, cat sa acopere carnea. Ceapa curatata, spalata, taiata marunt se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|