- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu faina
Retete culinare care contin faina
Ingrediente:
ou,
zahar,
faina,
praf de copt,
ulei,
zahar vanilat,
suc de portocale,
budinca de vanilie,
esenta de vanilie,
smantana,
zahar pudra,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul cate putin, galbenusurile si zaharul vanilat. Faina se toarna in ploaie mestecand cu o lingura de lemn, praful de copt si uleiul.Se coace in tava de la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
oua fierte,
pesmet,
usturoi,
ceapa,
faina,
piper,
gelatina,
smantana,
ulei,
sare,
Mod preparare: Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul, apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
unt,
zahar,
faina,
ou,
praf de copt,
zahar vanilat,
esenta de vanilie,
cacao,
ciocolata,
frisca lichida,
visine,
budinca de vanilie,
Mod preparare: Am frecat untul cu zaharul.Cand s-a topit zaharul pe jumatate, am adaugat ouale unul cate unul si am batut pana ce s-a topit zaharul de tot.Faina am amestecat-o cu praful de copt si apoi am adaugat-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
cartofi,
carne tocata,
ou,
faina,
piper,
marar,
ceapa,
concentrat de ciuperci,
sare,
patrunjel,
morcovi,
boabe de mazare,
ardei rosu,
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja (20 minute), se curata, se zdrobesc cu furculita sau se dau prin masina de tocat cat sunt calzi.Se pun intr-un castron si se framanta putin cu un ou crud, sare, 1 lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Mod preparare: Se alege o oala mai inalta in care se topeste o cana da zahar si se intinde zaharul ars pe peretii oalei, cam cat s-ar masura 4 degete.Separat se amesteca 1l lapte cu 5 oua si cu 1/2 cana de zahar ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
apa,
ou,
ulei,
esenta de rom,
esenta de vanilie,
amoniu pentru prajituri,
mar,
scortisoara,
Mod preparare: Se separa oualeGalbenusurile se amesteca, cu zaharulPeste aceasta compozitie se adauga 5 linguri de apa si amestecam.Se adauga amoniul pentru prajituri care in prealabil a fost diluat cu o lingura de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
budinca de ciocolata,
budinca de vanilie,
jeleu de capsuni,
praf de frisca,
lapte,
zahar vanilat,
praf de copt,
ou,
apa,
banane,
kiwi,
cacao,
faina,
zahar,
Mod preparare: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sareGalbenususrile se mixeaza bine cu 5 linguri zahar pana isi dubleaza volumul apoi adaugam apa si cacaoa.Amestecam bine apoi pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
zahar,
ou,
unt,
faina,
nuci macinate,
coaja de lamaie,
rom,
sare,
zahar vanilat,
nuca de cocos,
bomboane colorate,
cateva jeleuri,
frisca,
lapte,
intaritor frisca,
covrigei,
cacao,
Mod preparare: Zaharul se freaca cu untul pana devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile pe rand, coaja de lamaie rasa, romul, sarea, nucile si faina. Se framanta un aluat potrivit de tare, care se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Ingrediente:
cartofi,
vinete,
ulei de masline,
ulei vegetal,
carne de miel,
usturoi,
ceapa,
rosii,
pasta de rosii,
cei de chimion,
ceai,
frunze de dafin,
faina,
unt,
lapte,
nucsoara,
galbenusuri de oua,
parmezan ras,
piper,
sare,
Mod preparare: Incalziti cuptorul la la 250 gradeC. Prepararea carnii de umplere Incalziti o cratita adanca. Cand se incinge, adaugati carnea tocata si un pic de ulei, daca este necesar. E nevoie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt a elimina gustul amar.Se usuca bine cu un servetel de bucatarie absorbant.Se incinge uleiul intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|