- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu faina
Retete culinare care contin fainaMod preparare: Crochete: Obtinem o compozitie consistenta din ingredientele prezentate.Modelam bile de marimea unei nuci, le trecem prin faina si le prajim in ulei incins(ca gogosile).Lasam sa se scurga pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Tocati marunt toate ieburile sau taiati-le foarte marunt cu o foarfeca. Intr-un vas mai mare, amestecati faina, sarea grunjoasa, ierburile si albusul de ou. Adaugati cate putina apa, pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se curata merele.Se taie in cuburi,.Se fierb in apa cu sare, zahar si scortisoara pe foc slab. Dupa cca 10-15 minute, se adauga faina foarte usor rumenita in unt.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul.Galebenusurile le amestecam cu o lingura de lemn adaugand 5 linguri de zahar (125g) si zaharul vanilat pina cand compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pui,
rosii,
cepe,
faina,
boabe de piper,
tarhon,
foaie de dafin,
patrunjel,
sare,
ulei,
Mod preparare: Se portioneaza puiul si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a dat intr-un clocot, se scot bucatile de pui (zeama nu se arunca) si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit, se scot intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: In cratita in care se face tortul se caramelizeaza 2 linguri de zahar si se intind cat se poate pe peretii cratitei. Merele se taie felii, se scoate cotorul de pe fiecare feliuta si se aseaza pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se curata si se taie telinele felii, apoi se prajesc. In uleiul ramas se rumeneste ceapa taiata marunt, cu putina faina. Se adauga bulionul desfacut cu putina apa. Dupa ce a fiert 10 ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piept de pui,
orez,
untdelemn,
apa rece,
ou,
faina,
piper,
marar,
patrunjel,
suc de rosii,
ceapa,
telina,
sare,
Mod preparare: Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si franzela.La tocatura se adauga oul intreg sau albusurile, faina, 1/2 lingurita sare fina, un varf de cutit de piper, o lingurita cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata, se taie in bucatele si fierbe prazul.Se scurge si se da prin masina, cu o ceapa taiata marunt si prajita in ulei, o felie de paine muiata in lapte si bine stoarsa. Se adauga un ou, sar ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|