- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu faina
Retete culinare care contin faina
Ingrediente:
carne de vita,
cartofi,
ceapa,
oua,
patrunjel verde,
usturoi,
faina,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Carnea, ceapa, usturoiul se trec prin masina de tocat. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi sau paine, oua, patrunjel verde, sare, piper, pana se omogeniozeaza.Se portioneza si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cascaval,
ou,
ulei,
faina,
pesmet,
fulgi de porumb,
paprik,
ardei rosu,
patrunjel,
felii de lamaie,
frunze de salata verde,
curry,
piper,
Mod preparare: Se taie cascavalul in baghete mai grosute, de 12-15 mm.Preparati un aluat, putin mai gros decat cel de clatite, din oua si faina si condimentati-l cu curry, paprika, piper.Puneti uleiul la incins, apo ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se pune la infierbintat intr-o tigaie o lingura de grasime si cand este bine incinsa se adauga o lingura de faina. Se amesteca mereu la foc moale, fara ca faina sa-si schimbe culoarea. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se prepara ceai din pliculetele earl grey si se pun in el stafidele si bucatelele de portocala din dulceata. Se lasa la macerat o noapte. A doua zi, se adauga oul, faina si praful de copt. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Intr-o cratita pui galbenusurile cu zahar si faina, se dizolva cu lapte caldut si se fierbe. Se amesteca incontinuu, se da deoparte. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
faina,
apa,
drojdie,
sare,
carne tocata,
ciuperci,
ou,
ceapa,
ulei,
piper,
ardei iute,
curry,
Mod preparare: Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa taiata marunt, se adauga carnea si se calesc cateva minute.Se adaugaa si ciupercile din borcan care au fost scurse si se calesc impreuna. Eu am dat prin masin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime.Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine prin faina, apoi inca odata abundent prin lapte si faina (prin lapte se trec ca sa se lipeasca mai bine faina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie aripioara in trei buc.Se pune intr-o farfurie faina, in alta ouale batute cu mustar si in cea de a treia pesmet amestecat cu susan.Se dau mai intai copanelele de la aripioare prin faina, apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore
Ingrediente:
apa,
iaurt,
faina,
usturoi,
sare,
miere,
unt,
drojdie,
chimen,
ulei de masline,
coriandru,
Mod preparare: Intr-un bol se amesteca faina,drojdia si sarea.Se face o gropita in mijloc.Iaurtul se dizolva in apa calduta si se amesteca cu mierea, untul si usturoiul pisat sau ras.Se adauga in gropita de faina, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 10 minute
|
Intra in cont
|