- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu faina
Retete culinare care contin fainaMod preparare: BLAT: 6 albusuri se bat spuma cu 150g zahar, apoi se adauga galbenusurile, 1 vanilie, 1 praf de copt stins in lamaie, 2 linguri cacao, 4 linguri faina.Se coace in tava tapetata.CREMA: 4 galbenusuri+3 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pune prima data cuptorul la incalzit la 210 g. Batem cu telul toate ingredientele fara gem si mere. Ungem o tava cu ulei si tapetata cu faina, punem jumate din compozitie, taiem jumatate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde.Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul sau gemul, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne tocata,
ou,
faina,
delikat,
morcovi,
telina,
patrunjel,
ardei,
gogosar,
varza murata,
ceapa,
rosii,
frunze patrunjel,
marar,
apa,
Mod preparare: Se calesc in ulei morcovii, patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile batute spuma tare, la final se adauga treptat si cu grija ciocolata topita. Se intinde pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 24 ore
Ingrediente:
faina,
ou,
zahar,
cacao,
praf de copt,
apa,
esenta de rom,
budinca de capsuni,
lapte,
cola,
unt,
piscoturi,
Mod preparare: Blatul se prepara astfel: se bat galbenusurile cu doua linguri de zahar pana se obtine o crema.Se adauga apoi faina cernuta cu praful de copt si cacaoa iar la final se incorporeaza albusurile batute ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Am mixat ouale intregi, cu zaharul si zaharul vanilat apoi am adaugat uleiul si am continuat sa mixez,apoi am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat bine compozitia.Am uns tava si am ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
coaja de lamaie,
caise,
ananas,
stafide,
cirese,
nuci,
faina,
unt,
zahar,
ou,
coaja de portocale,
praf,
coniac,
zahar pudra,
Mod preparare: Coaja de portocale se taie in cubulete de 1 cm si se dau in fiert 1 min, apoi se scot din apa si se pun intr-un sirop de apa si zahar din cantitati egale si se fierb 10-15 min, se scot si se usuca ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
limba,
morcovi,
patrunjel,
telina,
ceapa,
suc de rosii,
lamaie,
masline,
foaie de dafin,
faina,
untdelemn,
piper,
cimbru,
zahar,
Mod preparare: Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasandu-le sa fiarba, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Mod preparare: Se bat albusurile spuma cu apa. Se toarna zaharul pudra cu zaharul vanilat.Se bat impreuna si se adauga galbenusurile. Se cerne faina cu praful de copt si se adauga restul compozitiei.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|