- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu esenta
Retete culinare care contin esenta
Ingrediente:
unt,
zahar brun,
zahar tos,
ou,
esenta,
faina,
praf de copt,
scortisoara,
sare,
fulgi de ovaz,
nuci macinate,
Mod preparare: Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
foietaj,
fructe de padure,
branza,
zahar,
zahar pudra,
ou,
gris,
coaja de lamaie,
esenta,
Mod preparare: Pt. ca imi plac mult fructele, in aceasta vara am sa fac multe praji cu ele. Foietajul l-am facut special pt. sotul, nu am pus mult zahar, mai ales ca fructele de padure nu sunt dulci.Galbenusele se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
visine,
cacao,
esenta,
esenta de vanilie,
coaja de lamai,
praf de copt,
ulei,
apa,
zahar,
faina,
Mod preparare: Am amestecat ingredientele uscate apoi am adaugat apa, uleiul si esentele si am amestecat cu mixerul pana la omogenizare.In tava pregatita cu hartie de briose am pus cate o lingura de aluat, cate 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
gelatina,
frisca,
esenta,
piscoturi,
fructe de de sezon,
kiwi,
portocale,
smochine,
capsuni,
piersici,
Mod preparare: Zaharul si ouale intregi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza compozitia care se adauga peste 250 ml lapte intr-o cratita si se dau la foc. Gelatina se dizolva in restul de lapte (eu le mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-o oala se face o crusta de zahar ars din 3 linguri de zahar.Se curata merele de coaja si se da scoate mijlocul lasand merele intregi. Se aseaza in oala pregatita si se pune in mijlocul lor ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Galbenusurile impreuna cu zaharul se fierb pe bain marie pana se ingroasa bine.Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu frisca. Se poate folosi la torturi, prajituri sau ca desert cu fructe.
Complexitate: Medie
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se freaca oule cu zaharul pina se topeste si devine o crema albicioasa, se adauga uleiul ca la maioneza, putin cate putin, se adauga praful de copt stins. Coca se imparte in doua: trei sferturi s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
zahar tos,
apa minerala,
ulei,
bicarbonat,
faina,
esenta,
vanilie,
nucsoara,
lamaie rasa,
gem,
miez de nuca,
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele, se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute. Intre timp se pregateste un prosop curat si umezit (stors bine) s ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|