- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu dovlecei
Retete culinare care contin dovlecei
Ingrediente:
dovlecei,
branza de vaci,
telemea de vaca,
pesmet,
ou,
miez de dovlecei,
sare,
marar,
unt,
smantana,
Mod preparare: Se rade coaja dovleceilor si se taie pe vertical in doua jumatati. Cu o lingurita sde scoate miezul care nu se arunca, ci se pune in umpluturaIntr-o oala se pune apa si putina sare. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
cepe,
morcovi,
telina,
pastarnac,
ardei,
dovlecei,
fasole verde,
cartofi,
rosii,
usturoi,
condimente,
marar,
patrunjel,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Se curata si se spala legumele.Ceapa se toaca julien si se pune pentru cateva minute in uleiul incins bine, se amesteca si se stinge cu apa calda. Se adauga morcovul taiat rondele, pastarnacul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
file de Pangasius,
dovlecei,
rosii,
zeama de legume,
lamai,
usturoi,
cas,
masline,
sos de peste,
capere,
patrunjel,
piper,
sare,
Mod preparare: Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste.Dovleceii si rosiile se taie rondele.Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Dovleceii se curata,se taie rondele.Se sareaza si se pun la scurs. Iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua de ardei, putin otet si mararul tocat.Dovleceii se prajesc in ule ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
dovlecei,
ulei de masline,
sare,
piper,
spaghete,
cepe,
tulpini de telina,
masline verzi,
capere,
sardele,
vin alb,
pulpa de rosii,
zahar,
patrunjel verde,
parmezan,
Mod preparare: Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie cubulete. Se prajesc intr-o lingura de ulei incins, se sareaza, se pipereaza si se pun deoparte. Intre timp, se fierb spaghetele al dente ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
morcovi,
albitura,
telina,
varza,
fasole verde,
mazare,
dovlecei,
cartofi,
stevie,
cepe,
piper,
rosii,
usturoi,
leustean verde,
ulei,
tarhon,
bors,
sare,
Mod preparare: Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul, albitura, telina taiate marunt, apoi fasole ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Dovlecelul curatat, spalat se taie rondele de 1 cm grosime.Se sareaza si se lasa pe un platou 30 minute sa se inmoaie. Scurgem zeama pe care o lasa, apoi dam fiecare felie prin faina, apoi prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Dovleceii se spala bine si se taie cuburi de cam 2 cm.Intr-o cratita se pun pe rand: uleiul, ceapa, dovleceii si rosiile. Se presara cu putina sare si se pun 2 linguri de apa.Se acopera cratita s ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
morcovi,
ridichi,
dovlecei,
conopida,
mazare,
portocale,
lamai,
coriandru,
sare,
piper,
ulei de masline,
fire de praz,
Mod preparare: Se curata legumele, se spala si se taie in felul urmator: morcovii, ridichile si dovleceii in doua, pe lung, prazul bucati mai mari, iar conopida se rupe buchetele.Se lasa sa fiarba inclusiv mazarea i ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se taie vinetele in doua pe lung, apoi pe lat, in fasii subtiri, se pun intr-o sita, se presara peste ele sare si se lasa 15-20 de minute sa se patrunda. Dovleceii se taie felii fine de tot (pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|