- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu coriandru
Retete culinare care contin coriandru
Ingrediente:
carne de vaca de la gat,
piper,
cimbru uscat,
enibahar,
coriandru,
chimion,
anis stelat,
bicarbonat de sodiu,
zeama de lamaie,
untdelemn,
usturoi,
Mod preparare: Se fierbe o zeama din oase de vaca cu maduva, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiecare kilogram de carne. Se framanta carnea intru-n vas pe masura timp de un ceas, adaugand la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
costita,
vinha de alhos,
usturoi,
foi de dafin,
vin alb,
lamaie,
ulei de masline,
coriandru,
cartofi,
piper,
sofran indian,
ceapa,
sare,
Mod preparare: Alentejo: Este o regiune a Portugaliei. La Sud se invecineaza cu Algarve, bucataria Alentejana este foarte apreciata in toata tara, fiind bogata in grau si vin, painea apare ca aliment principal ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se stoarce lamaia si se amesteca intr-un castron cu rosiile si ceapa taiata cubulete. Se taie marunt coriandrul. Se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se pune sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
vin rose,
usturoi,
miez de creveti,
ulei de masline,
pasta de ardei,
ardei iute,
piri piri,
sos de soia,
coriandru,
Mod preparare: Intr-o cratita (eu am folosit un vas de lut) se pune usturoiul la prajit in uleiul de masline, crevetii, vinul, se mai lasa putin.Adauga pasta de ardei sau ardeiul tocat, ardeiul iute tocat, piri, ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
rata,
morcovi,
sare,
piper,
boia dulce,
enibahar,
chimen,
coriandru,
cimbru,
foi de dafin,
ceapa,
usturoi,
varza acra,
suc de rosii,
coniac,
Mod preparare: Rata se curata de tepi, alte resturi ramase de la ciupelit. Se scot pulpele intregi, aripile intregi si pieptul in jumatati, cu tot cu piele (se dezoseaza direct). Pulpele si pieptul se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
morcovi,
ridichi,
dovlecei,
conopida,
mazare,
portocale,
lamai,
coriandru,
sare,
piper,
ulei de masline,
fire de praz,
Mod preparare: Se curata legumele, se spala si se taie in felul urmator: morcovii, ridichile si dovleceii in doua, pe lung, prazul bucati mai mari, iar conopida se rupe buchetele.Se lasa sa fiarba inclusiv mazarea i ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
ardei capia,
otet,
apa,
miere,
sare,
foi de dafin,
telina frunze,
boabe de mustar,
hrean,
enibahar,
coriandru,
piper,
Mod preparare: Ardeii se curata de cotoare si seminte si se spala bine.Intr-o cratita 5 l se pun otetul, apa si toate ingredientele, in afara de hrean apoi se pune pe foc.Cand lichidul clocoteste, se pun ardeii capi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Intr-o oala se pune carnea de vita cu 500 ml.apa, ceapa taiata in patru, usturoiul, 3 linguri purda de chilli, sare si piper si se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ 3 ore sau pana cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se taie vinetele in doua pe lung, apoi pe lat, in fasii subtiri, se pun intr-o sita, se presara peste ele sare si se lasa 15-20 de minute sa se patrunda. Dovleceii se taie felii fine de tot (pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
sardine,
lamaie,
otet aromat,
ghimbir,
cepe,
foi de dafin,
coriandru,
cuisoare,
sare grunjoasa,
Mod preparare: Curatati bine sardinele, spalati-le sub jetul de apa rece, puneti-le intr-un vas adanc, presarati peste ele sarea si lasati-le sa se marineze 4 ore, la rece.Curatati ceapa si ghimbirul, taiati-le ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|