- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu cepe
Retete culinare care contin cepe
Ingrediente:
caras,
faina de grau,
faina de malai,
morcovi,
cepe,
bulion,
margarina,
patrunjel verde,
sare,
piper,
boia,
ulei,
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin (chiar razuita pe razatoare cu gauri mici).Se adauga otetul, mierea si un sos ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Ceapa se taie pestisori si se inabuse in grasime pana se topeste. Ciupercile se spala, se curata, se taie lame si se pun peste ceapa; se continua sa se inabuse punand cate putina apa pana se fier ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se taie la rosii un capacel in partea de sus.Se scoate miesul cu semintele.Se sareaza si se aseaza cu gura in jos sa se scurga.In acest timp, ceapa taiata marunt se prajeste in ulei, impreuna cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
naut,
morcovi,
telina,
cepe,
usturoi,
radacina de patrunjel,
pastarnac,
patrunjel,
ou,
smantana,
boia,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Nautul se lasa la inmuiat cca.24 de h. Se curata de pielite. Apoi se pune la fiert in oala de supa, cu apa si sare. Cand e aproape fiert se adauga legumele taiate cubulete. Dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Mod preparare: Se pun la fiert cu 1 litru apa cartofii curatati, spalati si taiati bucati mici, impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt si un praf de sare. Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Vinetele se spala, se taie asa cum sunt in coaja, in cuburi sau felii, dupa preferinta.Se prajesc usor in uleiul incins apoi se lasa se se scurga de ulei. Intre timp se taie ceapa marunt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
cepe,
cartofi,
morcovi,
telina,
ardei grasi,
rosii,
patrunjel,
leustean,
ou,
bors,
taitei,
sare,
albitura,
Mod preparare: Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de pui,
vinete,
gogosari murati,
ardei capia,
ou,
cepe,
usturoi,
unt,
rosii in bulion,
vin alb,
condimente,
patrunjel verde,
Mod preparare: Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin.Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete (mai mari), gogosarii la fel apoi se calesc in unt impreuna.Separat se calesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Fasolele fierte se dreg cu ceapa prajita, sare, piper rosu sau negru, apoi se pun in salatiera.Sunca se taie paisoare si se presara pe fasole.Se impodobeste cu rosii proaspete sau murate, verdeturi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
|
Intra in cont
|