- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ceape
Retete culinare care contin ceapeMod preparare: Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Guliile tinere se curata, se spala, se dau prin razatoarea cu gauri mici, se sareaza si se stropesc cu ulei. Ceapa sau prazul se taie marunt si se amesteca bine cu guliile. Se gusta de sare ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se inabusa ceapa taiata marunt.Se adauga carnea tocata.Se inabusa impreuna picurand cate putina apa rece.Se mai trece odata prin masina de tocat carne.Se amesteca cu un ou intreg.Se adauga verdeata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Mod preparare: Ceapa se toaca marunt si se rumeneste impreuna cu morcovul ras. Se adauga in carnea tocata, apoi se condimenteaza si se leaga compozitia cu pesmet. Se adauga apoi si verdeata tocata fin.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Ingrediente:
carne,
ulei,
vin,
usturoi,
ceape,
chimen,
rosii,
ardei gras,
faina,
ou,
cartofi,
unt,
patrunjel,
foi de dafin,
cimbru,
piper,
sare,
boia de ardei,
Mod preparare: Carnea se portioneaza, se spala, se scurge, se condimenteaza si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei si putina apa. Ceapa si ardeiul gras se curata, se spala si se tale marunt, apoi se inabus ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
scrumbie,
apa,
otet din vin,
sare grunjoasa,
boabe de mustar,
ceape,
morcov,
boabe de piper,
boabe de coriandru,
foi de dafin,
Mod preparare: Apa si otetul se fierb ,iar solutia obtinuta se va lasa la racit.Scrumbia se curata de putinii solzisori pe care ii are, de intestine,se inlatura marginea cozii si capul,se spala foarte bine, se zvant ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se taie pieptul de pui in felii care se condimenteaza dupa gust si se asaza in vasul de iena. Se stropesc cu putin ulei si apa si se dau la cuptor pentru cca. 30 min (pana se rumenesc putin).&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
aripi,
cartofi,
ceape,
ardei rosu,
morcovi,
varza,
zeama de varza,
orez,
pasta de tomate,
vegeta,
sare,
piper,
busuioc,
Mod preparare: Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.Cand acestea incep sa fiarba se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
carne de vita,
picior de porc,
slanina,
ulei,
piper,
foaie de dafin,
pahar,
morcov,
radacina de patrunjel,
ceape,
sare,
sote de legume,
Mod preparare: Carnea se spala, se zvinta cu o carpa, se freaca cu sare si piper si se impaneaza cu slanina. Slanina se taie bucatele lungi si subtiri, se infige in carne un cutit ascutit si subtire si in ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|