- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ceapa
Retete culinare care contin ceapaMod preparare: Varza se taie si se pune la desarat in apa. Ceapa se taie solzi si se caleste in ulei dupa care se adauga carnea macinata si se prajeste in continuare adaugandu-se condimente dupa gust.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
limba de vita,
morcovi,
radacini de patrunjel,
ceapa,
telina,
taitei,
sare,
patrunjel verde tocat,
Mod preparare: Se spala bine limba, se freaca cu sare, se clateste din nou si se pune la fiert cu 5 l apa si zarzavatul curatat. Cand este fiarta, se scoate limba si se curata firbinte de pielita. In supa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
cascaval,
copanele,
sunca,
ceapa,
rosii cubulete in sos tomat,
ciuperci,
ulei de nuca,
smantana,
ulei de masline,
spaghete,
unt,
sare de mare,
menta,
piper roz,
Mod preparare: Spalam bine copanelele si apoi le punem in forma de yenna si le bagam la cuptor, pentru 50 de minute.Dupa 30 de minute le scoatem si punem peste copanele vegeta (de la plafar pentru ca este fara sare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
ardei verzi,
rosii coapte,
ceapa,
catei de usturoi,
carnati afumati,
ulei de masline,
zahar,
cimbru,
oregano,
nucsoara,
sare,
piper,
patrunjel verde tocat,
Mod preparare: Se spala ardeii, se taie in doua, li se scot cotoarele si semintele si se taie pe lat, in fasii groase. Li se scot rosiilor coditele, se oparesc, se curata de pielita, se taie in doua ca sa li ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-o tigaie incalzita 3-4 min,la foc mic, se pune tot untul sau untdelemnul, imediat se adauga ceapa taiata marunt sau rasa fin, se caleste 1/2 min, apoi se aseaza creierul taiat in felii de 2 cm ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
porc,
ceapa,
morcovi,
patrunjel,
pastarnac,
telina,
foi de dafin,
ienibahar,
sare,
usturoi,
Mod preparare: Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se parlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satarul. Se asaza intr-o oala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
sare,
lapte,
oua,
slanina,
patrunjel tocat,
otet,
smantana,
galbenus,
faina,
usturoi,
ceapa,
patrunjel,
morcovi,
salata cu miez tare,
apa,
Mod preparare: Morcovul, patrunjelul, ceapa si usturoiul se taie fin si se pun la fiert cu apa 1/2 ora; se strecoara, aruncandu-se zarzavatul. \Intre timp se freaca galbenusurile cu faina, smantana, sarea si otetul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata, o clipa, in apa rece si bine stoarsa si cu ceapa taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn. La ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ceapa,
carne tocata,
zarzavat verde,
usturoi,
faina,
oua,
sare,
piper boabe,
foi de dafin,
otet,
apa,
piper macinat,
Mod preparare: Din carnea tocata (in care se poate pune 1 ceapa, zarzavat verde, 2-3 catei de usturoi, 2 oua si 2 linguri de faina, sare si piper macinat) se fac bilute mici care se prajesc in ulei. Dupa ce sun ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
muschi,
cartofi,
carnati,
morcovi,
foi de dafin,
rozmarin,
usturoi,
piper,
sofran,
busuioc,
piper boabe,
lamai,
vin alb,
ulei de masline,
rosii,
ceapa,
ata de bucatarie,
mujdei de usturoi,
smantana lichida,
sare,
paprik dulce,
ierburi provence,
ulei,
Mod preparare: Inca una din fripturile noastre preferate, gatim cu drag pt. familiari si prieteni la cina.Acest "Lombo" de obicei il umplem cu branza, sunca, diverse fructe proaspete sau seci, legume, diferite tipur ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|