- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ceapa
Retete culinare care contin ceapa
Ingrediente:
pulpe de curca,
muschi afumat,
telina,
radacina de patrunjel,
ceapa,
morcovi,
gulioară,
felii de bostan,
varza,
bulion,
sos de soia,
ghimbir,
ardei iute,
maioneza de casa,
cartofi fierti,
castraveti murati,
gogosar,
oua,
curry,
marar verde,
patrunjel verde,
gat de curca,
aripi de curca,
Mod preparare: Am pus carnea cu legumele de supa(morcov, telina, patrunjel, gulie, 2 cepe, 2 catei de usturoi, cateva boabe de piper, sare) in oala sub presiune. Am lasat 40 de mninute de cand a inceput sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
cartofi,
ceapa,
oua,
iaurt,
zeama de lamaie,
mustar,
ulei de masline,
masline negre,
peperoni rosu,
gogosar acru,
patrunjel,
piper,
sare,
Mod preparare: Pentru aceasta salata prepar maioneza dietetica cu cartofi, iar ceapa o frec cu sare, o spal, apoi o storc.Spalati cartofii si puneti-i la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere bine pentru ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ardei,
ciuperci,
orez,
ceapa,
ulei,
sare,
piper,
cimbru,
rosii,
pasta de tomate,
patrunjel,
marar verde,
Mod preparare: Ceapa tocata se pune impreuna cu orezul spalat la calit in ulei incins. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o cana de apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se spala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de vita,
carne porc,
ceapa,
oua,
verdeata,
faina,
ulei,
piper,
sare,
salata verde,
Mod preparare: Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se inabusa in ulei si se raceste. Carnea se curata, se taie felii si se trece, impreuna cu ceapa inabusita si racita, prin masina de tocat cu sita deasa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
carne fara oase,
ceapa,
oua,
verdeata,
felii de paine,
sare,
piper,
unt,
faina,
lapte,
sifon,
Mod preparare: Se pune carnea tocata cu ceapa taiata si bucata de unt intr-o cratita, se acopera si se lasa sa fiarba in sucul ei, amestecand din cand in cand. Se sareaza si se pipereaza. Se asteapta pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se toaca cepele marunt si se calesc in ulei incins. Procurati ca tigaia in care caliti sa fie destul de incapatoare. Cand este aproape aurie ( sticloasa ), adaugati carnea si incorporati bin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala ciupercile, se taie felii mai mari, se pun la fiert.Separat, in unt topit, se caleste ceapa taiata solzi si morcovii rondele.Se strecoara ciupercile, care se rastoarna peste ceapa si morcovi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pentru tocanita cureti cepele, le toci marunt si se calesc in ulei cu o parte din usturoiul tocat. Speli si portionezi puiul, il adaugi in cratita, presari boia, sare, piper dupa gust si apa cat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
muschi,
sare mare,
apa,
ceapa,
foi de dafin,
boabe de piper,
usturoi,
piper,
ienibahar,
cimbru,
nucsoara,
Mod preparare: Amestecam condimentele, intindem amestecul de prafuri peste muschi.Lasam 3-4 ore,il asezam intr-un vas mai inalt, peste care turnam baitul.Baitul se obtine prin fierberea apei cu sarea, condimentele, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se pun in cupe rezistente la caldura ceapa, mezelurile, ardeii. Se pun la cuptor si spre sfarsit se adauga bulionul, branza, cascavalul si oul si se mai coace pana e gata oul.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|