- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ceapa
Retete culinare care contin ceapa
Ingrediente:
piept de pui,
oua fierte,
pesmet,
usturoi,
ceapa,
faina,
piper,
gelatina,
smantana,
ulei,
sare,
Mod preparare: Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul, apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
cartofi,
carne tocata,
ou,
faina,
piper,
marar,
ceapa,
concentrat de ciuperci,
sare,
patrunjel,
morcovi,
boabe de mazare,
ardei rosu,
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja (20 minute), se curata, se zdrobesc cu furculita sau se dau prin masina de tocat cat sunt calzi.Se pun intr-un castron si se framanta putin cu un ou crud, sare, 1 lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Ingrediente:
cartofi,
vinete,
ulei de masline,
ulei vegetal,
carne de miel,
usturoi,
ceapa,
rosii,
pasta de rosii,
cei de chimion,
ceai,
frunze de dafin,
faina,
unt,
lapte,
nucsoara,
galbenusuri de oua,
parmezan ras,
piper,
sare,
Mod preparare: Incalziti cuptorul la la 250 gradeC. Prepararea carnii de umplere Incalziti o cratita adanca. Cand se incinge, adaugati carnea tocata si un pic de ulei, daca este necesar. E nevoie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine.Se spala (pestele mare se portioneaza). Morcovii si ceapa se curata, se taie felii, se pun la fiert impreuna cu foile de dafin, piperul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
bame,
foi de dafin,
usturoi,
muguri de capere,
miere de albine,
ulei de masline,
sare,
otet de vin,
alge marine,
ceapa,
Mod preparare: Se spala bamele intregi si se scurg.Ceapa se taie julien. Se pune la fiert otetul (o parte la 2-3 de apa) cu condimentele, mierea si celelalte ingrediente. Cand aceasta compozitie ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
pastravi,
sampanie,
cap de crap,
usturoi,
ceapa,
morcovi,
boabe de mazare,
ardei gras rosu,
ulei,
zeama de lamaie,
piper,
sare,
Mod preparare: Oasele de peste impreuna cu resturile de carne de peste si pilea se pun intr-un vas.Se adauga 2,5 litri de apa.Se lasa in apa rece aproximativ o ora, pentru a se dizolva cat mai multa geleatina.Apoi s ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul. Branza se da pe o razatoare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga cartofii curatati, taiati bucatele si zeama de supa de legume ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pui,
ardei kapia,
ardei gras rosu,
ceapa,
morcovi,
ciuperci,
rosii,
supa de pui,
usturoi,
patrunjel verde,
ulei de masline,
sare,
piper,
Mod preparare: Puiul curatat in prealabil se opareste intr-o oala cu apa fierbinte circa 20 min.Se cresteaza, se unge cu pensula cu ulei de masline si se da cu sare si piper.Se pune apa in tava, se pune puiul pe o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
piept de pui,
alune,
ceapa,
morcovi,
usturoi,
sos de soia,
bulion,
supa de pui,
fir de ceapa,
ulei,
piper,
orez,
rosii,
faina,
ardei iute,
sare,
Mod preparare: Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute pana isi schimba culoarea, insa nu se rumeneste. Se condimenteaza cu sare si piper si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|