- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ceapa
Retete culinare care contin ceapa
Ingrediente:
conopida,
dovlecei,
morcovi,
cartofi,
mazare,
ceapa,
rosii,
ulei de masline,
patrunjel,
delikat,
sare,
piper,
faina,
smantana,
Mod preparare: Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ceapa se spala, se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie punem ulei si sotam usor ceapa. Adaugam legumele mexicane si lasam la inabusit. Cand acestea s-au inmuiat, punem intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
carne de pui,
ceapa,
morcovi,
radacina de telina,
sare,
patrunjel verde,
orez,
leustean verde,
rosii,
Mod preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare, apoi se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga rosiile si orezul, leusteanul verde si patrunjel.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.Se fierbe o ora si jumatate (pana scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore si 20 minute
Ingrediente:
paste,
ciuperci,
ceapa,
morcovi,
ulei,
sare,
piper,
boia,
lapte,
faina,
apa,
patrunjel verde,
Mod preparare: Intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si ulei si cand clocoteste apa si pun pastele, cand sunt fierte se pun intr-o strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rosii,
sare,
piper negru,
ceapa,
oua,
pesmet,
ulei de masline,
patrunjel verde tocat,
usturoi,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Se spala rosiile, se sterg si se taie felii groase de 5 mm.Se aseaza cateva felii una langa alta pe un platou mic si ingust si se presara cu sare si piper dupa gust. Peste rosii se pune un ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
macrou,
ceapa,
otet,
apa,
sare,
foi de dafin,
piper boabe,
boabe mustar,
ienibahar,
coriandru,
Mod preparare: Pestele congelat se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cat otet, atata apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se curata bine puiul,se spala si se usuca cu un stergar curat dupa care se trece prin faina. Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 - 3 linguri de ulei si se face o prajeala din morcov, ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Morcovii si ridichiile se rad pe razatoare. Ceapa si salata verde se taie feliuta la fel si ardeii. Se pun toate intr-un castron, se adauga sarea, sucul de lamaie si uleiul apoi se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|