- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ceapa
Retete culinare care contin ceapaMod preparare: Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul, ardeiul, ceapa tocate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare. In tigaie se pune putin ulei, se taie ceapa marunt, se lasa putin la prajit, se adauga pasta de rosii, tonul, smantana si laptele. Pastele, dupa ce ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
aluat,
ulei de masline,
ceapa,
ardei rosu,
ardei verde,
sare,
piper,
cas de oaie,
patrunjel,
boia,
Mod preparare: Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ou,
faina,
apa minerala,
sare,
rom,
untdelemn,
ciuperci,
ceapa,
ulei,
vin,
foi de dafin,
smantana,
marar,
piper,
Mod preparare: Galbenusurile, romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala, apoi se adauga faina si se freaca cu cosul lingurii pe dosul oalei pana compozitia nu mai are cocoloase, apoi se adauga si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
maruntaie de miel,
ou,
ceapa,
morcov,
pastarnac,
radacina de patrunjel,
rosii,
sare,
apa,
zeama de varza,
orez,
patrunjel,
marar,
Mod preparare: Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cand sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intai, apoi se ia spuma, dupa care se introduce ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Cartoful se pune la fiert cu putina sare.Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat.In uleiul unde am calit ceapa se adauga ciupercile.Cartoful fiert si ceapa se zdrobesc cu furculita ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Cureti dovleceii de coaja si samburi si ii tai cubulete. Tai ceapa cat mai marunt, o calesti in ulei, adaugi dovlecelul si sarezi dupa gust. Dupa ce s-au calit toate circa 15 minute, torni ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
sos,
vin alb,
bulion,
ceapa,
ulei,
ceapa verde,
coriandru,
patrunje verde,
foi de dafin,
Mod preparare: Se prepara din sosul rezultat de la pregatirea fripturii la acre, se adauga: vinul, bulionul, ceapa. Se lasa sa fiarba la foc moale 2 ore. Se scurge grasimea, se paseaza prin sita fina. ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
piept de curcan,
zahar,
piure de caise,
mustar,
busuioc,
rozmarin,
piper,
mere,
ceapa,
supa de pui,
zahar brun,
unt,
ulei de masline,
sare,
Mod preparare: Se amesteca carnea tocata cu orezul, piureul de caise, mustarul, busuiocul si rozmarinul.Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se amesteca bine.Se formeaza din compozitie 12 burgeri de aprox ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
linte,
margarina,
faina,
ceapa,
usturoi,
otet,
mustar,
foi de dafin,
piper,
zahar,
sare,
Mod preparare: Lintea se fierbe apoi se adauga margarina, ceapa taiata marunt, faina dizolvata in putina apa rece si restul ingrdientelor. Toate se fierb la foc potrivit cam 15 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|