Retete culinare care contin catei

Sos Pesto simplu
Mod preparare: Intr-un blender puneti busuiocul, alunele de padure, usturoiul, branza si mixati bine; adaugati ulei de masline in timp ce inca amestecati si asezonati cu sare si piper.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Pizza
Mod preparare: Acum cateva zile am vazut la televizor un bucatar specializat pe pizza,mi-a placut tare mult cum a preparat el aluatul,asa ca am descis sa-l incerc si eu,mai ales ca eu foloseam inainte apa calduta ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Spaghete cu masline si capere
Mod preparare: Spaghete se fierb in apa cu sare si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga. Maslinele se taie in bucati mici, capera si usturoiul se taie marunt. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Vinete umplute cu fars
Mod preparare: Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul.Jumatatile de vinete le presuram cu sare si le lasam timp de 30 min.Dupa le clatim cu apa rece (daca procedam in felul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pui cu ananas
Mod preparare: Se amesteca puiul cu amidonul si 1/2 din sosul de soia. Se incing 2 linguri de ulei si se prajeste puiul. Se scoate si se tine cald.Se adauga si restul de ulei si se incinge. Se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Pesto Genovese
Mod preparare: Se pun toate ingredientele in robot, cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pana devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pana se absoarbe complet. 
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Pui Kiev
Ingrediente: pui, unt, catei, patrunjel, ou, faina, ulei vegetal, sare, piper,
Mod preparare: Untul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, apoi se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust si se da la frigider jumatate de ora.In pieptul de pui se taie un buzunaras pe mijloc, se umple cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata Picanta Machu-Pichu
Mod preparare: Carnea se taie in fasii subtiri, separat se bat oualele cu faina, laptele si untul se pun pe foc si se lasa sa scada cand s-a ingrosat se pune si cascavalul, rezulta un sos bechamel prin care se trec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Paste cu sos de ciuperci
Mod preparare: Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.Se caleste in uleiul de masline pastrama de porc taiata foarte mic si 4 catei de usturoi intregi cu tot cu coaja.Cand acestea sunt calite ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Rulouri de omleta umplute cu vinete
Mod preparare: Taiati vanata cubulete, curatati si presati usturoiul, tocati ceapa marunt si lasati-le sa se rumeneasca in uleiul incins. Adaugati sarea si piperul, acoperiti-le cu un capac si lasati-le sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute