- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu castraveti
Retete culinare care contin castraveti
Ingrediente:
cous cous,
apa,
rosii,
ardei gras verde,
castraveti,
patrunjel,
piper,
zeama de lamaie,
ulei de masline,
Knorr,
sare,
Mod preparare: Intr-un castron mai mare se pune 100g cous cous din cel prefiert( de la Divella, se gaseste in comert).Separat se pune apa la fietr cu putina sare(100ml), cand a dat in clocot se toarna peste cous cou ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se spala bine castravetii, cimbru, mararu, ardeiul piscator. Se curata si se taie de-a lungul hreanul.Se pune peste castraveti o mana de sare si se oparesc cu apa clocotita. Apa de pe ei se goleste ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
rosii,
oua fierte,
cartofi fierti,
pui,
castraveti,
maioneza,
sare,
piper,
salata verde,
Mod preparare: Se taie rosiile cuburi, ouale fierte la fel, castravetii fideluta, carnea se rupe in bucati mici, cartofii rondele si se amesteca totul cu maioneza, se sareaza si pipereaza. Se aranjeaza pe un ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
spanac,
castraveti,
frunze de telina,
masline,
ulei,
zeama de lamaie,
sare,
piper,
mustar,
Mod preparare: Castravetii spalati, curatati de coaja se taie felii, se presara cu sare si se lasa cca 20 minute. Se scurg apoi de zeama si se amesteca cu spanacul spalat si taiat fin, dupa care se asaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
cartofi,
morcovi,
gogosari,
masline,
macrou,
sprot,
oua fierte,
oua crude,
ulei,
zeama de lamaie,
castraveti,
Mod preparare: Cartofii si morcovii curatati si spalati se fierb in apa cu sare.Castravetii, morcovii si cartofii se taie in cubulete putin mai mari decat la salata de boeuf.Gogosarii si albusurile de la ouale fiert ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
cartofi,
rosii,
castraveti,
oua fierte,
muschi file,
masline negre,
ceapa,
piper negru macinat,
sare,
otet,
mustar,
ulei de masline,
oregano,
Mod preparare: Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se presara sare, se pune intr-un vas acoperit, pentru a lasa din iuteala si apa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se taie legumele, carnatul si ouale in formele dorite.Apoi sosul se face in felul ormator: se freaca branza data pe razatoare mai intai cu uleiul pana se obtine un soi de crema, apoi se adauga si ...
Complexitate: Medie
Durata: 20 minute
Mod preparare: Salata se curata, se spala sub jetul de apa si se lasa sa se scurga. Se taie fasii, se pune intr-un castron si se adauga castravetele si rosiile taiate rondele si oul, fiert tare, taiat in ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Ingrediente:
rosii,
ceapa,
castraveti,
ardei gras verde,
coaja de paine,
sare,
ulei de masline,
otet,
usturoi,
Mod preparare: Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si coaja de paine faramitata. Se amesteca totul foarte bine cu blender-ul pana ramane o crema bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
cartofi,
zeama comncentrat de legume,
sare,
piper,
zahar,
otet,
ridichi,
mar,
castraveti,
ceapa verde,
marar,
iaurt,
smantana,
lapte,
branza Roquefort,
Mod preparare: Peste cartofii fierti si taiati rondele se toarna zeama de legume, dreasa cu un varf de cutit de zahar, 2 linguri de otet, sare si piper. Se amesteca bine si se lasa aproximativ o ora sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|