Retete culinare care contin cascaval

Omleta cu cascaval
Ingrediente: unt, cascaval, lapte praf, ou, sare, piper,
Mod preparare: Se sparg ouale intr-un castron si se adauga celelalte ingrediente. Se omogenizeaza. Se pun apoi untul intr-o tigaie si cand este fierbinte, se adauga ouale. Cand omleta este coapta pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
RULADA DE VINETE
Mod preparare: Vinetele curatate si spalate se taie pe lungime, in felii groase de 1/2 cm. Se prajesc pe ambele parti in ulei si se lasa la racit.Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, sare, piper, boia, usturoi, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Cascaval pane Doina
Mod preparare: Se taie cascavalul in baghete mai grosute, de 12-15 mm.Preparati un aluat, putin mai gros decat cel de clatite, din oua si faina si condimentati-l cu curry, paprika, piper.Puneti uleiul la incins, apo ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Pui umplut cu ficatei
Mod preparare: Se spala bine puiul.Intre timp se prepara ficateii (se prajesc cu ceapa), iar sosul se formeaza din rosiile date pe razatoare, ciupercile, cele doua linguri de smantana si 4 linguri de vin.Se umple ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Piept de pui umplut
Mod preparare: Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Andive cu parizer
Ingrediente: andive, cascaval, parizer, unt, sare, piper,
Mod preparare: Se curata andivele, se spala si se oparesc in apa clocotinda cu sare. Fiecare andiva se ruleaza in cate o felie de parizer si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt. Se presara deasupra ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa de usturoi
Mod preparare: Curatati si zdrobiti cateii de usturoi. Caliti-i 2 minute in untura de gasca sau unt. Varsati deasupra 2 litri de apa clocotita. Faceti un buchet garni din cimbru si foaia de dafin.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Cascaval la capac
Ingrediente: cascaval, unt, lapte, faina,
Mod preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime.Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine prin faina, apoi inca odata abundent prin lapte si faina (prin lapte se trec ca sa se lipeasca mai bine faina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Paste cu ton la cuptor
Mod preparare: Se pune pe foc o oala de apa pt. paste, in timp ce fierbe se pun pastele cu putina sare si o picatura de ulei.Se lasa pe foc in jur de 10 min.(depinde si de paste, de obicei scrie pe punga cat se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Bagheta cu ciuperci
Mod preparare: Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste bine, amestecand incontinuu. Se adauga apoi branza topita, ketchup-ul si ciupercile tocat ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute